Poul Erik Skammelsen får nyt job

Af: Thea Andersen

|

28/12/2022

Nyheder
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Poul Erik Skammelsen er en person, de fleste danskere kender. Nu er der job nyt fra den 59-årige.

Mest læste i dag

Poul Erik Skammelsen blev uddannet journalist i 1988, og samme år blev han ansat på TV 2. Han har blandt andet været korrespondent i Washington, Moskva, Prag og senest i Warszawa.

Og når det nye år er skudt ind, vender den garvede vært tilbage til TV 2 NEWS.

Han skal nemlig stå i spidsen for udlandsmagasinet ’Verden ifølge NEWS’, som samtidig skifter sendetidspunkt fra mandag til torsdag klokken 18.20, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

"Mit hjerte banker for udlandsstoffet. Det er enormt spændende at være med til at dække de store og nogle gange spektakulære ting, der sker, og sætte dem i perspektiv, sådan som vi kan på ’Verden ifølge NEWS’," lyder det fra Poul Erik Skammelsen, som fortsætter:

"Især lige præcis nu er det vigtigt, hvor vi står i en total brydningstid med et Europa, der ser fuldstændig anderledes ud, end det gjorde for et år siden, og en gammel verdensorden, der er brudt sammen, mens vi ikke aner, hvor en ny orden vil føre os hen."

Skammelsen skal dog ikke være vært alene, for han får Louise Windfeld-Høeberg som medvært.

Når ’Verden ifølge NEWS’ efter nytår vender tilbage fra juleferie, sker det torsdag 5. januar.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig