Pragtejendom ved Vejle imponerer: En af Jyllands dyreste lige nu

Nyheder
Ejendommen ligger nær Vejle. Foto: Midtøst LandboGruppen
En nyudbudt landejendom nær Vejle topper boligmarkedet i Jylland.

Mest læste i dag

Der kan være mange ting, der får nullerne til at rulle på mæglerens lommeregner, når der skal sættes en ejendom til salg. Det kan være, at antallet af kvadratmeter er større end sædvanligt, og at beskaffenheden af dem er lige det lækrere end hos naboerne.

Det kan også være at netop naboerne er udskiftet med havudsigt eller et naturareal, men det kan altså også være noget så jordnært som - ja – et enormt grundareal.

Det kan den landejendom nær Vejle, der netop er blevet udbudt til salg,  skrive under på – her får nye ejere nemlig svimlende 207,3 hektar jord for en pris, der gør ejendommen til den dyreste, der p.t. er udbudt til salg i Jylland. (Ejendommen er den dyreste, der for øjeblikket er udbudt til salg i Jylland på Boliga.dk. Antallet af udbudte landejendomme er opgjort pr. 1.maj i perioden 2009-2020, red.)

For ejendommen skal der betales 47,8 millioner kroner. Det skriver boligvisningssitet Boliga.dk.

Landejendommen tæller foruden det store jordareal et svinebrug og et stuehus med et samlet boligareal på 338 kvadratmeter. Boligen fremstår ifølge ejendomsmægleren Midtøst Landbogruppen, der har gården til salg, ”særdeles flot” og fuldstændig istandsat i landlig og herskabelig stil.

En af få til salg

Antallet af udbudte landejendomme rundt om i Danmark er for øjeblikket på sit laveste for en maj siden 2009, lige nu er der således bare 2.950 landejendomme udbudt til salg på Boliga.dk.

Men det skorter dog ikke på ejendommene i de mest eksklusive prisklasser. Mens landejendommen nær Vejle placerer sig som Jyllands dyreste udbudte ejendom - er den "blot" landets femte dyreste landejendom til salg netop nu.

For øjeblikket koster den dyreste landejendom udbudt offentligt til salg nemlig 85 millioner kroner – her er der tale om en ejendom med 10 værelser, 26,5 hektar jord og state of the art-hestefaciliteter på en beliggenhed i Esbønderup Skovhuse i Nordsjælland.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig