Premieredatoen offenliggjort: Danmark besættes i ny sæson af Badehotellet

20/12/19 08:25

Christian Granhøj Skouboe

Der sættes gode miner til slet spil, når nazisterne indtager Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel /TV 2
Den kommende sæson af Badehotellet ser ud til at blive en dramatisk affære, hvor nazisterne ankommer til det idylliske feriested.

Siden sin start i 2013 er Badehotellet vokset til at blive en af danskernes absolutte yndlingsserier. 1,5 millioner seere følger i snit med i, hvordan det går med Hr. Weyse, Amanda, Fru Frigh og resten af de karakterer, som indtager de flotte kulisser og bringer liv til Badehotellet. 

Hvis du er en af de mange danskere, som glæder sig til syvende sæson af serien, så skal du heldigvis ikke vente længe. Fredag fortæller folkene bag Badehotellet, at seriens nye sæson får premiere 27. januar. Den nye sæson er - ligesom de forgående seks - skrevet af forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe. 

Badehotellets idyl udfordres

En af de ting, som mange seere hæfter sig ved, når de ser Badehotellet er de smukke kulisser og flotte udendørs scener, der giver liv til fortællingen. Disse skorter det ikke på i kommende sæson, men der falder også en mørk skygge ind over hotellet. Sjette sæson sluttede i 1939 og nu er nazisterne altså kommet til Danmark.

Syvende sæson finder sted i løbet af sommeren 1940. Her vil besættelsesmagtens soldater og krigens barske realiteter præsentere en helt ny række af udfordringer for Badehotellets mange gæster, hvor nogen bl.a. har jødiske slægtninge og andre forretningsinteresser i Tyskland.