Premieredatoen offenliggjort: Danmark besættes i ny sæson af Badehotellet

Nyheder
Der sættes gode miner til slet spil, når nazisterne indtager Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel /TV 2
Den kommende sæson af Badehotellet ser ud til at blive en dramatisk affære, hvor nazisterne ankommer til det idylliske feriested.

Mest læste i dag

Siden sin start i 2013 er Badehotellet vokset til at blive en af danskernes absolutte yndlingsserier. 1,5 millioner seere følger i snit med i, hvordan det går med Hr. Weyse, Amanda, Fru Frigh og resten af de karakterer, som indtager de flotte kulisser og bringer liv til Badehotellet. 

Hvis du er en af de mange danskere, som glæder sig til syvende sæson af serien, så skal du heldigvis ikke vente længe. Fredag fortæller folkene bag Badehotellet, at seriens nye sæson får premiere 27. januar. Den nye sæson er - ligesom de forgående seks - skrevet af forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe. 

Badehotellets idyl udfordres

En af de ting, som mange seere hæfter sig ved, når de ser Badehotellet er de smukke kulisser og flotte udendørs scener, der giver liv til fortællingen. Disse skorter det ikke på i kommende sæson, men der falder også en mørk skygge ind over hotellet. Sjette sæson sluttede i 1939 og nu er nazisterne altså kommet til Danmark.

Syvende sæson finder sted i løbet af sommeren 1940. Her vil besættelsesmagtens soldater og krigens barske realiteter præsentere en helt ny række af udfordringer for Badehotellets mange gæster, hvor nogen bl.a. har jødiske slægtninge og andre forretningsinteresser i Tyskland.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig