Premieren venter lige om hjørnet: Nu løfter TV 2 sløret

03/03/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock.com
Nu får seerne en forsmag på, hvad der venter i den kommende sæson af den populære serie.

Mest læste i dag

Nu vender Peter Mygind og resten af holdet fra 'Sommerdahl' snart tilbage på skærmen.

Der er premiere på tredje sæson af hit-serien søndag den 13. marts kl. 20.55 på TV 2 Charlie. Har man TV 2 Play kan man dog allerede se første afsnit søndag den 6. marts.

TV 2 løfter nu sløret for, hvad der venter i den kommende sæson af Sommerdahl.

"En familiefar bliver fundet død ved havnekarréen, en nonne bliver dræbt i det lokale kloster, og en lokal entreprenør bliver fundet død, dagen efter hans projekt er stemt igennem. Der er nok at se til for chefefterforsker Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og resten af drabsafdelingen hos Helsingør Politi," sådan lyder det i en pressemeddelelse fra TV 2.

Personlige udfordringer

Dan har mistet sin mor og må i den kommende sæson også forlige sig med, at hans bedste ven og ekskone er kærester. Foto: TV 2

Det er dog ikke kun mordsager der volder problemer i den kommende sæson. Marianne og Flemming har nemlig også noget de skal have fortalt Dan - men hvornår er det rette tidspunkt? Marianne og Flemming er nemlig blevet kærester, men de ved ikke hvordan de skal få fortalt Dan om forholdet. 

Hvornår er det bedste tidspunkt for Marianne og Flemming, at fortælle Dan om deres forhold? Foto: TV 2

Dan sørger nemlig over sin mors død og er særligt følsom.

Derfor bemærker Dan heller ikke, at der pludselig er en ny kvinde som viser særligt stor interesse for ham. Det bemærker alle andre dog. 

Der vil desuden være helt nye ansigter på skærmen i den kommende sæson.

I tredje sæson møder vi blandt andet den lokale fiskehandler Otto, der spilles af Kurt Ravn. Han sørger altid for, at politistationen får serveret lækker frokost, hvilket passer politistationens efterforsker og mad-connaisseur, Svend Johansen (Peter Gantzler), rigtig godt. Derudover har Otto et godt netværk i byen, som skal vise sig at få stor betydning for politiets arbejde.

Anbefalet til dig