Prins Charles til verdensstjerne: Vil du synge for mine planter?

07/02/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Shutterstock
Da Katy Perry og prins Charles af Wales mødtes til reception i London, havde prinsen en lidt anderledes forespørgsel til sangerinden.

Mest læste i dag

Den 71-årige prins Charles af wales og den 35-årige popstjerne Katy Perry mødtes til en reception i London, hvor Katy Perry blev udnævnt til ambassadør for British Asian Trust’s Children’s Protection Fund for India.

På Instagram skriver Katy Perry om, hvad hendes rolle bliver som ambassadør:

"Jeg er så glad for at blive udpeget af Hans kongelige Højhed Prinsen af Wales som ambassadør. I min rolle vil jeg primært fokusere på at findel løsninger til at stoppe menneskehandel, specielt med børn. Indien har altid været et sted, som jeg har en magnetisk forbindelse med, og jeg glæder mig til at være med til at hjælpe børnene fra Syd Asien. Hvert et barn er vigtigt og har ret til at få opfyldt basale menneskelige behov"

Ja, deres højhed.

I løbet af eventet tog parret et øjeblik til at tale om Charles' have, og Katy Perry fortalte senere i sin tale om den samtale, de havde haft:

"Jeg er så glad for at være her, fordi jeg er stor fan af Hans Højhed og alt det arbejde, han har gjort og fortsætter med at gøre, specielt for børnene i Indien," sagde Katy Perry ifølge US Weekly og fortsatte:

"Personligt har jeg selv oplevet, at han har en utroligt venlig sjæl - så venlig, at ja, nogle gange taler han til sine planter. Han spurgte mig, om jeg ville synge for hans planter. Og det vil jeg helt sikkert gøre i fremtiden. Du har mit ord, hr." 

En vidunderlig fødseldagsgave

Senere da Katy Perry var gået af scene, efter at have introduceret den royale brite, fortalte Prins Chales lidt i sin tale om sit forhold til sangeren.

"Jeg må sige at det var en sand fornøjelse at mødes med hende i Mumbai sidste November ved mødet for British Asian Trust council members. Det var en dag før min fødseldag, at møde hende viste sig at være en vidunderlig fødselsdagsgave."

 

Anbefalet til dig