Prins Christian smittet: Nu fortæller Kongehuset nyt

14/12/20 09:37

Christian Granhøj Skouboe

Prins Christian her afbilledet af sin mor i anledning af prinsens fødselsdag 15. oktober sidste år. Foto: H.K.H. Kronprinsessen
Coronavirussen kommer til at sætte sit præg på de fleste danskeres jul. Det er der vidst ikke længere nogen tvivl om.  En stor del af landets kommuner er lige nu lukket delvist ned, ligesom smittetallene de seneste dage har været på himmelflugt. Det har sat en stopper for restaurantture, julefilm i biografen og en hel del af de andre fritidstilbud, som borgerne normalt gør brug af i december.  Virussen har også gjort kongefamiliens december anderledes. Et smitteudbrud på Tranegårdskolen i Hellerup, hvor prins Christian er elev, sendte tidligere på måneden kronprinsfamilien i isolation. Hele familien - pånær prins Christian - er sidenhen blevet testet negative.  Nu fortæller Kongehuset dog nyt om prinsen, skriver Ekstra Bladet.  Bekræfter oplysninger Nyheden om prins Christians positive coronatest blev offentliggjort i en kortfattet pressemeddelelse, der blev sendt til medierne 7. december. Heri satte Kongehuset ord på den nærmeste fremtid for prins Christian og resten af kronprinsfamilien.  "Hans Kongelige Højhed opholder sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg," skrev Kongehuset og tilføjede:  "Ud over Kronprinsfamilien har Prins Christian ikke været i kontakt med øvrige medlemmer af den kongelige familie i den seneste tid." Nu er det dog slut. Mandag bekræfte Kongehuset, at prins Christian igen er ude af isolation. Prinsen har ikke haft symptomer under sit smitteforløb.       

Coronavirussen kommer til at sætte sit præg på de fleste danskeres jul. Det er der vidst ikke længere nogen tvivl om. 

En stor del af landets kommuner er lige nu lukket delvist ned, ligesom smittetallene de seneste dage har været på himmelflugt. Det har sat en stopper for restaurantture, julefilm i biografen og en hel del af de andre fritidstilbud, som borgerne normalt gør brug af i december. 

Virussen har også gjort kongefamiliens december anderledes. Et smitteudbrud på Tranegårdskolen i Hellerup, hvor prins Christian er elev, sendte tidligere på måneden kronprinsfamilien i isolation. Hele familien - pånær prins Christian - er sidenhen blevet testet negative. 

Nu fortæller Kongehuset dog nyt om prinsen, skriver Ekstra Bladet

Bekræfter oplysninger

Nyheden om prins Christians positive coronatest blev offentliggjort i en kortfattet pressemeddelelse, der blev sendt til medierne 7. december. Heri satte Kongehuset ord på den nærmeste fremtid for prins Christian og resten af kronprinsfamilien. 

"Hans Kongelige Højhed opholder sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg," skrev Kongehuset og tilføjede: 

"Ud over Kronprinsfamilien har Prins Christian ikke været i kontakt med øvrige medlemmer af den kongelige familie i den seneste tid."

Nu er det dog slut. Mandag bekræfte Kongehuset, at prins Christian igen er ude af isolation. Prinsen har ikke haft symptomer under sit smitteforløb.