Prins Christian vækker opsigt

Nyheder
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
Den unge prins har vakt stor opsigt og omtales nu i flere udenlandske medier.

Lige nu læser andre også

Tirsdag var en stor dag for prins Christian - her flyttede han nemlig ind på Herlufsholm, hvor han i de næste tre år skal slå sine folder som gymnasieelev.

Allerede onsdag var det første skoledag, hvor dagen startede med morgensang og undervisning.

Prinsens afsked med de trygge rammer hjemme hos mor og far, har også vakt stor opsigt i udlandet. Blandt andet har medierne People og Hello Magazine

I det ene medie nævnes det også, at Herlufsholm er den eneste skole i Danmark, hvor eleverne bærer skoleuniform. I England er dette en del af hverdagen på alle skoler. 

I de næste tre år skal prins Christian være elev på Herlufsholm. Foto: Keld Navntoft, Kongehuset

Flytter hjemmefra 

Herlufsholm har også tidligere haft fornøjelsen af et andet medlem af kongefamilien, nemlig prins Nikolai, der var elev på skolen fra 2015 til 2018.   Prins Christian har siden 0. klasse været elev på Tranegårdskolen i Gentofte. I juni afsluttede prinsen folkeskolens niende klassetrin på skolen, hvor kronprinsparrets tre andre børn Isabella, Josephine og Vincent også er elever.

Tilbage i april meldte Kongehuset ud, at prins Christian efter sommerferien vil flytte hjemmefra. 

“Prinsen ønsker at fortsætte sin skolegang på Herlufsholm Gymnasium i Næstved, hvor han efter sommerferien er tilmeldt skolens kostafdeling,” oplyste Kongehuset i en pressemeddelelse. 

Kronprins Frederik, prins Christians far, gik direkte fra 9. klasse og videre til 1.g på Øregård Gymnasium. Både kronprins Frederik og prins Joachim afsluttede deres gymnasiale uddannelse på Øregård Gymnasium i Hellerup i 1986.

     

 

 

 

 

Anbefalet til dig