Prins Harry afslører intime detaljer om sex med Meghan

12/1/23 12:08

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu kommer prins Harry med nogle ret så frække og afslørende detaljer.

I sin kontroversielle erindringsbog skriver prins Harry at han ventede "åndeløst" uden for Meghans hotelværelse, indtil hun åbnede døren og "trak ham indenfor".

Harry fortalte, hvordan parret blev genforenet på London-hotellet efter at have tilbragt uger fra hinanden i sommeren 2016.

Harry sagde, at han og Meghan - som var næsten to måneder inde i deres forhold på det tidspunkt - tilbragte den hede nat i Soho House på årsdagen for hans mor, prinsesse Dianas død.

Prinsen forklarede, hvordan Meghan havde bedt ham om at møde hende på hotellet, hvor hun boede – og instruerede ham om at tage en hemmelig vej til hotellet. Det skriver The Sun.

Så mødte han en veninde ved navn Vanessa, som førte ham op til Meghans hoteldør.

Harry huskede, hvordan Meghan derefter åbnede døren og rakte ud efter ham.

"Hendes arme rakte ud efter mig. Hun trak mig ind og takkede sin ven i en flydende bevægelse, og smækkede derefter døren hurtigt, før nogen så det. Jeg vil sige, at vi hængte et 'Forstyr ikke'-skilt på døren. Men jeg tror ikke, der var tid til det," skriver han i sin bog 'Spare'.

Han fortalte også, hvordan han gemte sig under dynen i deres seng, da roomservice blev leveret næste morgen.

"Meg hviskede at jeg skulle gå ind på badeværelset, men jeg foretrak mit gemmested," skrev han i bogen.

Morgenmaden blev leveret af hotellets assisterende manager - som fik sig lille en snak med Meghan.

Parret havde lige været på deres romantiske ferie til Botswana - men havde tilbragt tid adskilt, da Harry havde været på en lang ferie med sine venner.

Meghan var fløjet til London for at møde ham, og Harry fortalte, hvordan hun skrev til ham, mens han lagde blomster på sin mors grav i Althorp sammen med William.

Harry kørte tilbage til London med William og mødtes med Meghan senere samme dag.