Prins Harry får kæmpearv fra dronning Elizabeth på sin 40-års fødselsdag

Af: Lucas Andreas

|

26/07/2024

Nyheder
Foto: B. Lenoir / Shutterstock.com
Prins Harry kommer ikke til at mangle noget.

Lige nu læser andre også

Den britiske prins Harry har været centrum for en lang række kontroverser omkring det britiske kongehus.

Luften skulle efter sigende være helt kold mellem prins Harry og broderen, den kommende konge William.

Men selvom, at Harry ikke længere har meget at gøre med kongehuset, og sågar også er flyttet over Atlanten, så kan hans royale blod stadig komme ham til gode.

For når prins Harry den 15. september fylder 40 år, står han til at modtage en betydelig arv fra sin afdøde bedstemor, dronning Elizabeth II.

Arven er en del af en større formue, som dronningen havde oprettet for sin familie.

Det skriver TV 2 Norge.

Ifølge flere britiske medier, herunder The Times, vil prins Harry arve syv millioner pund, svarende til omtrent 62 millioner kroner. Denne arv udgør omkring ti procent af den fond, som dronningen efterlod til sin familie.

Dronning Elizabeth II efterlod en samlet formue på omkring 70 millioner pund, omkring 620 millioner danske kroner.

Selvom beløbet er imponerende, udgør det kun en lille del af prins Harry og hertuginde Meghans samlede formue, som anslås at være over 375 millioner danske kroner.

Parret har formået at opbygge en betydelig økonomisk buffer, delvist gennem deres arbejde og investeringer siden deres flytning til USA.

Kronprins får også stor arv

Prins Harrys arv fra dronningen er dog ikke enestående inden for kongefamilien. Hans storebror, prins William, forventes også at modtage en betydelig del af arven.

Detaljerne om Williams arv er endnu ikke offentliggjort, men det er klart, at dronningens efterladte midler vil have en væsentlig indvirkning på begge brødres økonomiske situation.

I dag engagerer prins Harry sig fortsat i filantropi og sociale projekter sammen med hertuginde Meghan. De to har lanceret flere initiativer og har været aktive i at støtte forskellige velgørenhedsorganisationer og samfundsprojekter.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig