Prins Harry flov over Meghan: Begik brøler

30/6/20 10:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock.com
Ifølge den nye bog “Royals at War” skulle Meghan Markle have gjort Prins Harry forlegen, under Prinsesse Eugenies bryllup.

Ifølge den nye bog “Royals at War” har Meghan Markle gjort prins Harry flov, under fejringen af prinsesse Eugenies og Jack Broosbanks bryllup i Oktober 2018, hvor resten af den kongelige familie også deltog. Der skulle hun nemlig angiveligt have annonceret at parret ventede deres første barn, det skriver Dailymail.co.uk. 

Hændelsen beskrives i bogen som en “enorm social brøler” og skulle efter sigende have efterladt bruden og hendes mor Sarah Ferguson rasende. 

Det er de to journalister Dylan Howard og Andy Tilett, som står bag den eksplosive bog, som beskriver at hertuginden efter sigende skulle have annonceret graviditeten til brylluppet - og at det ikke gik godt. 

“Meghan ‘satte sin fod i det’ (et udtryk for at gøre noget som er pinligt eller taktløst, Red.), da hun besluttede at det var ideelt at annoncere graviditeten ved brylluppet.” skriver de.

Gjorde bruden rasende 

“Dette var en kæmpe social brøler - også selvom du ikke er kongelig. Hun stjal rampelyset fra Eugenie, som var rasende og det samme var hendes mor," hævder bogens forfattere.

Forfatterne hævder også at annonceringen gjorde prins Harry flov. 

Meghan og Prins Harry fortalte offentligheden, at de ventede deres første barn, lige inden de tog på deres kongelige turné i Australien og New Zealand, den 15. oktober 2018.

Meghan og prins Harry fortalte offentligheden, at de forventede deres første barn på tærsklen til deres kongelige turné i Australien og New Zealand den 15. oktober 2018.

På det tidspunkt kritiserede nogle fans parret for at have offentliggjort graviditeten så tæt på brylluppet. 

“Hvis Harry og Meghan faktisk fortalte kongefamilien om deres graviditet til Eugenies bryllup i fredags, så er det temmeligt tarveligt”, skrev en person, mens en anden tilføjede “Thunderstealer” - som er et udtryk for en person der stjæler rampelyset (Red.) 

Samtidig fortalte en kilde til BAZAAR.com at prins Harry og Meghan ikke fortalte deres store nyhed til brylluppet. 

Kilden hævder at flere af gæsterne kendte til graviditeten inden brylluppet - heriblandt dronningen, prins Philip, prins Charles, hertuginden af Cornwall og brudeparret, men at brylluppet blot var første gang at de personligt ønskede parret tillykke. 

De hævdede, at dronningen og prins Philip, prins Charles og hertuginden af ​​Cornwall, og Eugenie og Jack alle vidste om Meghans graviditet før bryllupperne, men den store dag var første gang, de så parret personligt tillykke til dem.

Repræsentant fortæller at den kongelige familie var glade 

En repræsentant for Kensington Palace sagde senere, at den kongelige familie var glade på parrets vegne. 

Rygterne om at den upassende afsløring tog dog fart, da prinsesse Eugenies mor tweetede et billede af sit royale bryllups outfit, i præcis samme øjeblik som Meghan og Harry offentligt annoncerede at de skulle have en baby.

Kensington Palace afslørede officielt graviditeten kl. 15.40 den 15. oktober 2018. Og det var på nøjagtigt det tidspunkt at Sarah Ferguson takkede designeren af hendes kjole i et tweet. Herefter udsendte hun yderligere tre tweets som omhandlede brylluppet - men nævnte intet om Harry og Meghan. 

Eugenies far hertugen af ​​York, der ønskede sin eks-kone Sarah tillykke med sin fødselsdag, retweetede også en af ​​Sarahs tweets med Eugenie og Jack, men han nævnte heller ikke hertugen og hertugindens store nyheder.