Prins Harry indrømmer: Fortryder det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Harry afslører nu, at han fortryder det bittert.

Mest læste i dag

Prins Harry siger, at han har brug for "elektrisk chokterapi" for at få Meghans sexscener fra "Suits" ud af hovedet.

Hertugen af ​​Sussex indrømmer i sin bog "Spare", at han begik "den fejl at se nogle af hendes kærlighedsscener", da han begyndte at date Meghan.

"Jeg havde været vidne til, at hun og en medspiller 'slog hinanden i stykker' i en form for kontor eller mødelokale," skriver den 38-årige prins Harry.

Han joker med, at han "ikke behøvede at se sådanne ting." Det skriver Page Six.

Meghan spillede advokat Rachel Zane i serien 'Suits' i syv sæsoner fra 2011 til 2018.

Meghan var gift med produceren Trevor Engelson under meget af sin tid under serien, men det tidligere par gik fra hinanden i 2014.

Harry & Meghan begyndte at date to år før de blev gift, og prins William og Kate Middleton havde angiveligt en overraskende reaktion på nyheden.

Prins William sagde angiveligt sin yngre bror, at han skulle "f**ke af," skriver Harry i sin omtalte bog.

Harry husker at være "forvirret", indtil William og Kate fortalte, at de var "trofaste seere af 'Suits'." Harry joker med, at han var bekymret "for det forkerte" og ikke forventede, at de ville "bombe" ham med spørgsmål.

"Al den tid havde jeg troet, at Willy og Kate måske ikke ville byde Meg velkommen i familien, men nu var jeg nødt til at bekymre mig om, at de skulle jagte hende efter en autograf," forklarer prinsen.

Samtalen mellem brødrene er en af ​​mange afsløringer i "Spare", hvor Harry i detaljer fortæller om dengang an mistede sin mødom og havnede i en påstået slåskamp med William om Markle og mere.

Anbefalet til dig