Prins Harry og Meghan 'beordrede til at undskylde'

19/09/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En kongelig insider har opfordret prins Harry og Meghan Markle til at undskylde for deres Oprah-interview.

Mest læste i dag

Prins Harry og Meghan Markle er blevet instrueret i at løse konflikten med prins William og Kate Middleton forårsaget af deres Oprah-interview, har insidere sagt.

Det berygtede interview "krydsede linjen" og efterlod prinsen og prinsessen af ​​Wales oprørte og vrede, har kilder hævdet.

Nu er parret blevet bedt om at undskylde for interviewet og "erkende motiverne bag det" før dronningens begravelse idag, mandag.

De fire har allerede optrådt sammen offentligt efter Hendes Majestæt Dronningens død.

"De føler, at de har været nødt til at være stålsatte for at sende en besked om, at man ikke bare kan sige disse enormt forstyrrende ting, uden at det får konsekvenser," sagde en insider ifølge Telegraph.

I løbet af interviewet med Oprah talte Harry og Meghan om deres adskillelse fra den kongelige familie.

De afslørede også, at der havde været "bekymringer" over farven på deres søn Archies hud og sagde, at prins Charles, nu konge, var holdt op med at svare på Harrys telefonopkald.

Meghan sagde, at hun havde følt sig selvmordstruet , men fik ikke lov til at få hjælp, og parret afslørede også, at de i hemmelighed blev gift før deres kongelige bryllup, og meddelte, at de ventede deres datter i sommeren 2021. Det skriver Mirror.

Konflikten har skabt spændinger blandt den kongelige familie, hvor Harry og Meghan angiveligt ikke blev inviteret til en statsreception afholdt af kong Charles i Bucking Palace.

Mange mennesker har håbet, at prins William og Harry ville blive gode venner igen, efter at de dukkede op side om side for at sørge over deres afdøde bedstemor.

Brødrene havde knap talt sammen i mere end to år, efter at Harry og Meghan rejste til USA.

Det var første gang, parrene er blevet set offentligt som siden Commonwealth Day i marts 2020.

Anbefalet til dig