Prins Harry og Meghan Markle deltog ikke i prins Philip's mindehøjtidelighed af frygt for sikkerheden: Nu rejser de til Holland

09/04/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meghan Markle rejser med prins Harry til Holland i næste uge, og parret vil blive fulgt af et Netflix-dokumentarhold.

Mest læste i dag

Meghan Markle tager sin første rejse uden for USA, siden hun forlod kongefamilien, når hun rejser til Holland sammen med prins Harry til Invictus Games i næste uge.

Hertugen af ​​Sussex og Meghan vil krydse Atlanten til Haag, kort efter at have nægtet at være sammen med Harrys familie i Westminster Abbey til sin bedstefars taksigelse for mindre end to uger siden. Det skriver DailyMail.

På trods af royale insidere, der slår tilbage i kølvandet på Harrys højesteretskamp om hans families sikkerhed, vil parret få selskab af et Netflix-dokumentarhold til den seks dage lange begivenhed, rapporterer Mirror.

Meghan kunne endda slutte sig til Harry på scenen ved åbningsceremonien for spillene, og en kilde sagde at det ville være en 'en stor overraskelse at lancere begivenheden'.

Foto: Shutterstock

Harry og Meghan forventes at ankomme til Holland på fredag, ​​efter at have rejst fra deres Montecito-palæ på £11 millioner i Californien. 

Politi- og sikkerhedstjeneste i Holland har afvist at sige, om prinsen vil få kongelig beskyttelse i Holland. Sandsynligvis fordi det er en af ​​begivenhedens partnere i det hollandske forsvarsministerium, som også har ansvaret for landets sikkerhed og terrorisme.

Den tidligere Met-inspektør Ken Wharfe, som var beskyttelsesofficer for prinsesse Diana, prins William og Harry, stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor den kongelige ville føle sig mere sikker i Holland end Storbritannien.

Og det britiske kongefamilien er rustet til yderligere bomber fra Harry, når han udgiver sine erindringer, som siges at være blevet skubbet til slutningen af ​​dette år.

Harry overraskede Invictus Games Team UK-deltagere med et videoopkald onsdag, da medlemmerne samledes til en sidste træningslejr, før begivenheden finder sted i Holland senere på måneden.

 

Anbefalet til dig