Prins Harry var på vej for at se dronningen: Nåede ikke frem i tide

09/09/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Prins Harry nåede detsværre ikke at sige endegyldigt farvel.

Mest læste i dag

Hertugen af ​​Sussex var på vej for at se dronningen, da hun "fredeligt" gik bort i Balmoral. Tidligere bekræftede en talskvinde, at prins Harry og Meghan Markle, som bor på Frogmore Cottage i Windsor under deres korte europæiske turné, "ville rejse til Skotland".

Buckingham Palace annoncerede sundhedsopdateringen i en erklæring, der blev frigivet i går kl. 12.30: "Efter yderligere evaluering her til morgen er dronningens læger bekymrede for Hendes Majestæts helbred og har anbefalet, at hun forbliver under lægeligt tilsyn. Dronningen forbliver komfortabel og på Balmoral."

Siden nyheden om Hendes Majestæts bortgang kom, har hertugen og hertuginden af ​​Sussex udsendt en rørende hyldest.

Parret har ændret deres Archewell-websted til kun en enkelt sort side og skriver: "Til kærlig minde om Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II. 1926-2022."

Ydermere er brugere er ikke længere i stand til at få adgang til nogen anden del af hjemmesiden, som et tegn på respekt. Det skriver The Sun.

Hyldest er strømmet ind, siden den tragiske nyhed brød ud, hvor Storbritanniens nye premierminister Liz Truss har beskrevet Hendes Majestæt som Storbritanniens "klippe".

Harrys far, kong Charles III, udsendte denne erklæring efter hans mors bortgang:

"Vi sørger dybt over bortgangen af ​​en elsket suveræn og en højt elsket mor. Jeg ved, at hendes tab vil blive dybt mærket i hele landet, rigerne og Commonwealth og af utallige mennesker rundt om i verden. I denne periode med fortøjninger og forandringer vil min familie og jeg blive trøstet og støttet af vores viden om den respekt og dybe hengivenhed, som dronningen var så udbredt i."

Begravelsen bliver vist på tv

Dronningens begravelse bliver dækket i vid udstrækning på tv for at give folk over hele verden mulighed for at tage del i at sørge over hendes tab.

Dækningen af ​​begravelsen starter et par timer før den officielle ceremoni og varer hele dagen.

Processionerne i London og Windsor samt ceremonien inde i Westminster Abbey transmitteres på tv.

Derefter finder en forpligtende gudstjeneste ved St George's Chapel ved Windsor Castle sted.

Anbefalet til dig