Prins Joachim afslører: Jeg kan stadig mærke den

Prins Joachim i programmet prins Joachim fortæller om vores grænser. Foto: DR

Nu deler prins Joachim en person hilsen

Onsdag var en stor dag i det danske kongehus.

Prins Felix blev nemlig student fra Gammel Hellerup Gymnasium nord for København, hvor den sidste prøvelse, han skulle stå igennem, var en eksamen i dansk. Den klarede prins Felix med bravour. Han blev nemlig student med et 12-tal i huen.

Både prins Joachim, grevinde Alexandra og prins Nikolai var mødt op for at fejre prins Felix' store dag. Det var prins Joachim, der fik æren af at sætte studenterhuen på sin søns hoved. 

Læs også

Corona hænger ved: To grupper danskere får flere symptomer

Kan mærke hans hånd i min

Efterfølgende har Kongehuset delt et billede af netop dette øjeblik på sine sociale medier. Billedet er akkompagneret af en tekst, der har prins Joachim som forfatter.

"Sikke tiden går. Jeg kan stadig mærke hans hånd i min, da jeg fulgte ham i skole den allerførste dag for 13 år siden," skriver prins Joachim - og fortsætter:

"Nu er han student! Tillykke til ham og alle årets nybagte studenter. I fortjener allesammen en god ferie." 

Prinsen bor til dagligt i Paris, men han var kortvarigt på besøg i Danmark i forbindelse med at prins Felix blev student. Han passede dog også sit arbejde, mens han var i hovedstaden, fortæller prins Joachim. 

"Udover at fejre Felix har jeg i disse dage en række møder indenfor mit arbejde som forsvarsattaché. Jeg har blandt andet besøgt Forsvarsakademiet (FAK) og Forsvars- og Aerospaceindustrien under Dansk Industri. ⁣Faktisk har jeg ikke været i København siden november, så det er dejligt at mærke sommer-, studenter- og fodboldstemning i byen!"

Læs også

Helt ny melding: Opdager ny bekymrende corona-variant