Prins Joachim deler stor nyhed: Jeg glæder mig

09/03/2021

Sarah Steenfeldt

Prins Joachim i programmet prins Joachim fortæller om vores grænser. Foto: DR
Nu deler prins Joachim en nyhed, som der sikkert får mange danskere til at juble.

Mest læste i dag

Nu vender prins Joachim tilbage på skærmen i programmerne "Prins Joachim fortæller". Det var en succes sidste gang - og prinsen glæder sig til at vende tilbage.   Allerede på fredag blænder DR1 op for første afsnit af programmet kl. 20.00, så her kan du altså se eller gense programmerne.
Første gang blev programmerne sendt i 2019, på kanalen DRK, der nu ikke længere findes - og nu vender de altså tilbage.   Producent og medtilrettelægger, Anna on Lowzow, der arbejdede sammen med prins Joachim på de afsnit, fortæller at prins Joachim glæder sig rigtig meget. Hun fortæller også, at det var en stor succes sidste gang, fordi han kastede sig ud i rollen som tv-vært og klarede opgaven med bravour.

En talentfuld vært

Prinsen er nemlig både en dygtig historie-fortæller og en rigtig god tv-vært.

"Prins Joachim er meget glad og synes det er spændende, at de bliver sendt igen," siger Anna von Lowzow til BILLED-BLADET.

Da programmerne rullede over skærmen, var det første gang nogensinde at en kongelig indtog rollen som tv-vært. Men ifølge Anna von Lowzow fandt han sin egen måde at gøre det på - og det blev det bestemt ikke dårligt af. Hun mener desuden også, at det var modigt af prinsen at kaste sig ud i.

"Prins Joachim er den historielærer, vi alle skulle have haft," lød en af anmeldelserne af programmerne, da de blev sendt første gang.

Anna von Lowzow beskriver det som en nærmest rørende oplevelse at arbejde sammen med prinsen - og slår også fast, at han er fremragende i rollen som historie-fortæller.

Det var også vigtigt for prins Joachim at der blev lavet materiale i forbindelse med programmerne, der kunne benyttes som undervisningsmateriale.

Du kan se eller gense programmerne fredag på DR1 kl. 20.00