Prins Joachim nomineret til fornem pris: Stem på prinsen her

27/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

Prins Joachim er i øjeblikket bosiddende i Paris, hvor prinsen videreuddanner sig på en fornem officeruddanelse. Foto: Shutterstock
Nu kan danskerne stemme på, hvem der skal kåres som årets tv-vært ved Zulu Awards 2020.

Mest læste i dag

2019 endte med at være et af den slags år, der bød på lidt forskellige indtryk for prins Joachim. Udover han rundede de 50 og stoppede med at ryge, måtte prinsen også lægge ryg til en del skriverier i pressen, hvor hans rolle i kongehuset blev debatteret. Anledningen var, at prins Joachim tog sin appanage med sig, da han og prinsesse Marie offfentliggjorde, at de - sammen med deres børn - ville flytte midlertidigt ud af Danmark, så prinsen kunne deltage i en etårig uddannelse i Frankrigs hovedstad Paris. 

Senere på året fik piben dog en anden lyd, da prins Joachim tørnede frem på danskernes fladskærmsfjernsyn som vært og ankerpunkt i DR-serien "Prins Joachim fortæller". Her tog prinsen seerne med ind i danmarkshistorien og de skelsættende begivenheder, der har formet både vores kultur og sindelag. Serien endte med at blive en dundrende succes både hos seerne og anmelderne, ligesom prins Joachim blev rost vidt og bredt for sin præstation. 

Og nu venter der - muligvis - endnu mere hæder til prinsen. 

Hvert år uddeler TV2 Zulu nemlig deres årlige prisuddeling - Zulu Awards - hvor tv-stationen bl.a. uddeler en pris, der går til årets bedste tv-vært. Eller det vil sige: prisen går til den vært, som seerne synes har været bedst. I år har afstemningen mulighed for at blive historisk. Såfremt prins Joachim vinder, vil det nemlig være første gang, at et medlem af det danske kongehus kåres som årets tv-vært. 

Hvis du mener, at prins Joachim har fortjent titlen som årets tv-vært, så kan du stemme på ham lige her

Anbefalet til dig