Prinsesse Marie vækker opsigt: Går imod Kongehusets principper

Af: Ida Hansson

|

12/08/2023

Nyheder
Foto: Thomas Deron/kongehuset.dk
Foto: Thomas Deron/kongehuset.dk
Prinsesse Marie gør som greve Nikolai, og bryder mod Kongehusets principper.

Lige nu læser andre også

De danske royale spidser har i den grad været i vælten i løbet af det sidste stykke tid. 

Det var i september 2022, at dronning Margrethe besluttede, at fjerne prinsetitlerne fra sine fire børnebørn. Prins Nikolai blev greve Nikolai, prins Felix blev greve Felix, prins Henrik blev greve Henrik og Athena blev komtesse Athena. 

Dronningens beslutning skabte overskrifter verden over, og det var bestemt noget, som prins Joachim og prinsesse Marie var yderst utilfredse med.

Prins Joachim fortalte tidligere overfor B.T. at hans børn følte sig "straffet", og at han kun havde fået fem dage til at fortælle dem om den kontroversielle beslutning.

På spørgsmålet om, hvorfor de troede, ​​beslutningen var blevet truffet, sagde prinsesse Marie: "Det er et godt spørgsmål. Jeg synes ikke, det er moderne at have nogle sårede børn.

"Virkeligheden må stadig være: Uanset om man moderniserer eller slanker sig, skal det gøres på en ordentlig måde. Det handler om børn. Ordentlighed og børn. Det er en meget tung sag," tilføjede prins Joachim.

Og nu tyder noget på, at den ene side af familien har gang i et lille oprør mod dronningen.

For et par måneder siden kom det frem, at greve Nikolai havde skaffet sig en privat Instagram-konto. Han går under navnet nikolaitildanmark og har i skrivende stund 41,4 tusind følgere.

Nu har hans bonusmor altså gjort ham kunsten efter, får hun er nu også at finde på Instagram- med sin helt egen profil. Hende finder man ved at skrive marie_cavallier.

Profil har 334 følgere og 357 opslag, så noget kunne jo tyde på, at hun ikke er helt ny på Instagram?

Anbefalet til dig