Prisen bliver halveret over hele landet

21/05/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
I første omgang vil prisen være halveret til midten af juni, men det er muligt, at rabatten vil blive forlænget.

Mest læste i dag

Det er oftest sød musik i ørene hos folk, når der meldes om prisfald. Derfor vil mange sikkert glæde sig over den pressemeddelelse, som parkeringsselskabet Apcoa Parkering har sendt ud.

De meddeler nemlig, at de sænker p-afgifterne på forskellige parkeringspladser over hele landet.

Formålet med det er, at de gerne vil bidrage til, at der kan komme flere gæster til restauranter, cafeer og shoppingcentre rundt omkring i de danske byer.

“Vi håber, at vi med tilbuddet om billig parkering på en række af vores parkeringsanlæg blandt andet i landets tre største byer kan give vores bidrag til øget omsætning i butikkerne og flere gæster på restauranterne og caféerne,” lyder det fra Michael Christensen, der er administrerende direktør i Apcoa Parkering.

Hvis du i den nærmeste fremtid parkere, og ser en af parkeringspladserne hvor du kan benytte dig af Apcoa, så kræver det, at du benytter dig af deres parkeringsapp, før du kan spare de 50 %.

Rabatten bliver udløst ved at indtaste en kode inde i appen, og du vil således kunne spare 50 % på parkering indtil rabatten udløber i midten af juni.

Apcoa Rabatkode

Rabatkoden som du skal indtaste i Apcoa-appen er: Corona2020.

Apcoa fortæller i deres pressemeddelelse, at koden i første omgang vil virke indtil den 15. juni. Derefter vides det ikke, om kampagnen med halv pris på parkering kommer til at forlænges.

Du kan downloade Apcoa parkeringsappen via Google Play-butikken eller i din App Store.

 

Anbefalet til dig