Prisen stiger for en million danskere

06/10/20 15:51

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
De vil onsdag begynde at sende mails og breve ud til over en million husstande i Danmark.

YouSee har planer om at ændre i udbuddet af kanaler samt hæve prisen for alle deres kunder. 

Det tyder dermed på, at kunderne skal betale mere for mindre indhold. Det forventes, at ændringerne vil gælde fra årsskiftet. 

Det skriver B.T., der har fået det bekræftet af YouSees direktør, Jacob Mortensen. 

”Vi har set på vores tv-pakker og justeret indholdet. Det vil samtidig betyde, at priserne stiger,” siger Jacob Mortensen til B.T. 

Det er tale om, at Disney XD og Disney vil blive erstattet af Nick Toons. Det vil heller ikke længere være muligt at høre radio via tv-pakken. Ekstrakanalen lukker også. 

Indfører prisstigninger

Det rapporteres, at grundpakken vil komme til at stige med 10 kroner om måneden, mens mellem- og fuldpakken stiger med 20 kroner om måneden. 

Hvis man derimod har bland selv-pakker, så kan man se frem til, at bland selv med 10 point stiger med 20 kroner om måneden, blandt selv med 20 point vil sige 30 kroner om måneden, og slutteligt vil blandt selv med 36 point sige med 40 kroner om måneden. 

Spørger man Jacob Mortensen, så mener han selv, at prisstigningerne er fair. 

”Jeg synes helt sikkert, det er fair. Der har ikke været prisstigninger på tv-pakker det seneste år. Vi har slet ikke hævet priserne på bland selv, siden vi lancerede det i 2014,” siger han til B.T. 

Han fortæller endvidere, at de så vidt muligt har forsøgt at holde prisstigningerne nede på et minimum.