Bliver ens over hele landet: Så høje bliver priserne på strøm

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Priserne bliver de samme både øst og vest for Storebælt.

Mest læste i dag

I løbet af dagen fører aftagende vind til stigende elpriser.

Både vest og øst for Storebæltsbroen vil priserne ens hele dagens igennem, hvorfor det ikke er værd at kigge nærmere ind i den ene af graferne.

Det dyreste tidspunkt for strøm er klokken 17, hvor prisen næsten når 1,2 kroner per kilowattime.

Omvendt er strømmen billigst klokken 12, hvor prisen kun er 0,65 kroner per kilowattime. Alle priser i artiklen inkluderer moms, men ekskluderer afgifter og nettariffer.

Sådan skriver TV 2.

Det er værd at huske på blev der implementeret nye nettariffer per 1. januar, hvilket medfører højere afgifter på mange steder mellem kl. 17.00 og 21.00.

Det er både sjovt og nyttigt at kunne se elpriserne på sin egen specifikke adresse - og det har du nu mulighed for.

Tjek priserne på din egen adresse

Priserne på el varierer fra time til time, og derfor kan der være masser af penge at spare ved at tilrettelægge opladning af bil, brug af tørretumbler etc.

Herunder kan du få et indblik i, præcis hvad du betaler per kW-time, og du kan følge udviklingen på din egen adresse ved blot at indtaste den i feltet, du finder øverst i nedenstående boks.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig