Priskrig op til nytår: Her får du Kims chips billigst

Af: Thea Andersen

|

27/12/2022

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix
Supermarkedskæderne har sat prisen på snacks og andre fødevarer til årets sidste aften ned.

Mest læste i dag

Det nye år står for døren, og i hele landet har supermarkedskæderne skudt priskrigen på fødevarer til nytårsbordet i gang.

Vi har taget et kig på de nuværende avistilbud, og her kan vi se, at prisen på særligt chips, som er en favoritsnack i de fleste hjem, er banket helt i bund.

Kims til 'ingen penge'

Kims produkter er de foretrukne hos over halvdelen af alle chips -og snackspisere i landet.

I Rema 1000 og Coop 365 kan du mellem den 27. og 31. december få flere varianter af Kims chips eller snacks på 140-170 gram til en 10 kroner. I Bilka koster de kun 9.95 kroner per pose.

Lægger du i stedet vejen forbi Lidl mellem den 26. december og den 1. januar, kan du købe en pose chips fra Kims til en chokerende lav pris. Her skal du nemlig blot af med 5 kroner for en pose Kims chips. Pris og betingelser som angivet i Lidl tilbudsavis eller på deres Lidl hjemmeside er gældende.

Se det vanvittige tilbud nedenfor.

Også i Netto er der tilbud på Kims. Her kan du få en Kims chips max (50% ekstra) eller dipmix til 15 kroner.

Dette tilbud gælder til og med den 31. december.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig