Prisstigninger droppes: Disse kunder skal have penge tilbage

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er ikke nogen hemmelighed, at varmen er blevet dyr.

Mest læste i dag

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det i denne tid er blevet dyrt at varme huset eller lejligheden op - endda meget dyrt.

Men nu har flere danske fjernvarmekunder fået en helt fantastisk nyhed.

Julegaven, som de altså får lidt før tid, kommer fra Thorsø Fjernvarmeværk i Thorsø nordvest for Aarhus. De har i deres nyhedsbrev bekræftet, at bebudede prisstigninger på omkring 35 procent skrottes.

Det skriver TV 2 Østjylland.

Fjernvarmekunderne vil næste år i stedet kunne varme deres bolig op til samme pris som hidtil.

Beslutningen kommer efter en tid med billigere strøm end først forventet, hvortil det kommer, at Thorsø Fjernvarmeværk snart tager en ny flis-kedel i brug.

Men der er såmænd mere endnu.

Gode nyheder har de nemlig flere af, da det varme efterår kommer til at medføre, at størstedelen af kunderne skal have penge tilbage.

Kredsløb Fjernvarme A/S, der leverer varme til indbyggerne i Aarhus-området, har også været ude at love kunderne, at de ikke vil komme til at betale mere for varmen i 2023, end i år.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig