Pristjek: Sammenlign dit mobilabonnement og spar op til 1.800 kr.

Nyheder
Foto: Samlino.dk
Du har mulighed for at spare helt op til 1.800 kroner på dit mobilabonnement, og det tager kun ganske få minutter for dig at finde ud af det.

Mest læste i dag

Hvordan kan du hver eneste måned spare penge på dit mobilabonnement? Det kan virke som en irriterende opgave at finde ud af, men faktum er, at det er lettere end nogensinde før at spare penge på sin mobilregning.

Se hvor mange penge du kan spare 

I samarbejde med sammenligningstjenesten Samlino.dk har vi sat os for at finde ud af, hvordan man sparer penge på sin mobilregning hver måned, og hvor meget man reelt kan spare.

Spar op til 1.800 kroner

Ifølge Samlino er det muligt at spare helt op til 1.800 kroner om året på sit mobilabonnement. Hvor meget der spares afhænger naturligvis af det nuværende abonnement, og hvilke krav man har.

Klik for at se din besparelse

En ting der dog virker helt ulogisk er dog, at man ikke bliver belønnet hos sit nuværende selskab, selvom man måske har været der i mange år. I stedet fortsætter prisen med at stige på et abonnement, der ikke bliver bedre.

Omvendt kan du som helt ny kunde få en langt bedre pris for det præcis samme abonnement hos en anden udbyder.

Det lykkedes os at spare 840 kroner

Vi kan ikke anbefale en tjeneste, uden selv at forsøge os med den, og derfor gav vi os i kast.

Vi hoppede ind på Samlino, og valgte de krav vi havde. Jeg havde tidligere et abonnement fra Telmore, der nu var steget til 169 kroner. Dataen var jeg aldrig i nærheden af at bruge, og derfor skulle det skrues ned.

Jeg valgte 20 GB, og trykkede derefter søg.

Et væld af muligheder dukkede op til en pris der var 70 kroner billigere. Oister tilbød 20 GB og fri tale for 99 kroner om måneden, mens GreenTel tilbød 30 GB og 10 timers tale for samme pris.

Lebaras tilbud stak dog helt af. 100 GB og 100 timer for 99 kroner. 

Mulighederen var altså mange, og jeg kunne få et abonnement der var super fint til mit behov, men til 70 kroner mindre om måneden! Kort hovedregning fortæller, at jeg på et år har sparet 840 kroner.

Er du nysgerrig på, hvor mange penge du kan spare hver måned, så tag et kig her.

*Indeholder reklamelinks

Anbefalet til dig