Puk Elgård efterlyser hjælp: De var forskellen mellem liv og død

11/08/2021

Mathias Busekist

Foto: Stine Heilmann/TV 2
Puk Elgård, den vellidte tv-vært, beder om hjælp til at finde frem til to brandmænd, som gjorde en stor forskel på en McDonalds.

Mest læste i dag

Der var mange, der sad klar, da man kunne se resultatet af Puk Elgårds optagelser i fjernsynet, da "De varmeste venskaber" rullede over skærmen, hvori Puk skruer tiden tilbage. 

I udsendelserne møder man veninderne, hun fik sig under opholdet på Mellerup Efterskole, hvilket ikke var nogen nem opgave for hende. Men det lykkedes hende at få knyttet nogle bånd til en håndfuld veninder, som hun i udsendelserne rejser ud til for at finde ud af, hvordan det er gået dem, siden de forlod efterskolen.

Puk Elgard er dog meget mere end blot en tv-kendis, hvilket hendes over 100.000 følgere på Instagram da også vidner om. 

Og det er såmænd på netop Instagram, at hun for nylig har skrevet følgende: 

"Jeg har brug for jeres hjælp."

Således indleder Puk Elgård sit opslag på Instagram, hvori hun beder om hjælp til at finde frem til to brandmænd, som var til stede på en McDonalds på Åvænget i Herning ved et tilfælde. Men det skulle vise sig at være heldigt, de var der. 

Det udspillede sig nemlig efterfølgende nogle forfærdelige scener, da en person kollapsede og fik brug for førstehjælp. 

"Der er stort behov for familie og pårørende for at sige tak til de to mænd, som gjorde forskel mellem liv og død," skriver Puk i opslaget.

Tv-værten understreger desuden, at det er et spørgsmål om at ville hjælpe familien af private årsager, der ligger til grund for hendes opslag.

Opdatering:

Opslaget et sidenhen blevet slettet. 

Anbefalet til dig