Puk Elgårds store glæde: Er blevet 'bedstemor'

Foto: Heartland/TV 2

TV 2-vært Puk Elgård har god grund til at juble, da familien er blevet udvidet med et lille nyt medlem

Da Puk Elgård i fællesskab med sin kæreste Lothar Friis dukkede op til gallapremiere på filmen 'Margrete den første', havde hun en glædelig nyhed med sig.

Læs også

Efter glohed debat: Nu reagerer Helle Thorning-Schmidt

"Lothar er blevet morfar for første gang, og jeg er ble­vet bonus-bedste­mor, så det er en stor ting," forklarede Puk Elgård, der tydeligt var glad for, at hun nu kunne kalde sig selv for bedstemor, til BILLED-BLADET.

Ifølge BILLED-BLADET er det Lothar Friis' datter, Sarah, der er blevet mor for første gang. Hun fødte nemlig sønnen Elliot i august, hvorfor det er ved at være et stykke tid siden, at den lille ny kom til verden.

Det betyder også, at det ikke er Puk Elgaards biologiske datter, der har fået barn. Derimod er det hendes kæreste, 55-årige Lothars, datter. Han er far til fire børn, men det er første gang, at han bliver bedstefar, fortæller han.

Puk Elgård og Lothar Friis har dannet par i mere end 20 år, og har også fået et barn. Sammen har de nemlig sønnen Robin. Overfor BILLED-BLADET forklarer Puk Elgård dog, at hun også har et meget nært forhold til Lothars tre børn.

"Jeg har jo kendt Sarah, siden hun var tre år. Heldigvis er Sarahs mor og jeg rigtig gode veninder, så vi kan sagtens dele posten," sagde Puk Elgård, der har været vært på flere programmer, men i dag arbejder som vært på weekendudgaven af 'Go' morgen Danmark'.

Læs også

Det var slet ikke meningen - Måtte have vennen til at tjekke

Hun forklarede også, at hun og Lothar ikke bor specielt langt fra Sarah og deres nye barnebarn. Det sætter de stor pris på, da det betyder, at de får lov til være med og følge med på sidelinjen i takt med, at den lille dreng vokser op.