Pusle Helmuth med stor afsløring: Havde slet ikke regnet med det

16/11/2020

Sarah Steenfeldt

Tidligere i år åbnede Pusle op om skilsmissen i TV 3 programmet Til middag hos. Foto: Nordic Entertainment Group
Som bekendt, så sker de fleste ting, når man mindst venter det.

Mest læste i dag

Hele Danmark kender hende fra rollen som Pusle, i Mins søsters børn-filmene, da hun var blot 3 år gammel. Faktisk var hun døbt Luise, men da navnet Pusle hang ved skiftede hun til det - og i sidste uge kunne hun fortælle at hun endnu en gang har skiftet navn. Derfor hedder Pusle faktisk nu Louisa Nene Helmuth. Men hos danskerne, er det nok navnet Pusle, som hun stadig bedst kendes som.

Du kan læse mere om navneskiftet her:

Pusle dannede i næsten 25 år par med Søren Venderby, som hun også har to børn med. De to blev skilt i 2018, og tidligere har Pusle ærligt fortalt, at det ikke var nogen nem beslutning. I programmet Til middag hos, åbnede hun tidligere i år op omkring skilsmissen, hvor hun fortalte at de to havde brug for at stå på egne ben - men hun fortæller også, at hun vil gå så langt at kalde det for en “lykkelig skilsmisse”. 

De to har nemlig stadig et tæt forhold og ser jævnligt hinanden - hvilket Pusle i programmet også påpegede, at eventuelle nye partnere måtte finde sig i. Men det ser heller ikke ud til, at det er blevet noget problem, for nu har Pusle afsløret at hun igen har fundet kærligheden. Det skriver BILLED-BLADET.

Havde ikke regnet med det

Den 58-årige Pusle fortæller nemlig, at hun nu danner par med arkitekt og restauratør Thomas Gay. De to mødte hinanden allerede et år efter skilsmissen, og selvom at det bestemt ikke var der, Pusle havde regnet med at finde kærligheden - så var det sådan det gik.

Parret deler stadig ikke adresse, men ser hinanden så ofte som det kan lade sig gøre. Pusle fortæller, at de to tager det stille og roligt og at forholdet til eksmanden stadig er yderst velfungerende. Hun ønsker nemlig ikke, at hendes egne børn skal opleve to modstridende forældre, ligesom Pusle selv har oplevet.

“ Jeg er selv skilsmissebarn og har stået midt mellem to stridende forældre, så det forstår jeg om nogen. Og det skal de for alt i verden bare ikke opleve og udsættes for.” Fortæller Pusle til BILLED-BLADET. 

Hun fortæller også, at hende og Thomas indimellem spiser middag med eksmanden - og at Søren også er med, når der er familiesammenkomster, fødselsdage og højtider som jul

 

Anbefalet til dig