Putin er fan af botox

16/06/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meget tyder på, at den russiske præsident prøver at 'balsamere' sig selv levende.

Mest læste i dag

Professor Michael Clarke, en krigsstuderende ved King's College London, sagde, at selvom der 'ingen overbevisende beviser' er, at den russiske præsident er alvorligt syg, er han konstant omgivet af 'et lille hold læger'.

Han blev spurgt om Putins helbred under en spørgerunde på Sky News midt i rapporter, der spekulerede om Kreml-lederens hævede ansigt og tilsyneladende ustabile udseende ved møder, hvor han er blevet set rystende eller greb om bordet i tilsyneladende smerte.

"Den 7. oktober fylder han 70. Han er kendt for at være en flittig bruger af Botox. Jeg siger altid, at han forsøger at balsamere sig selv, mens han stadig er i live - han tager meget Botox," sagde Michael Clarke.

"Han har læger omkring sig hele tiden. Det er kendt for at være et lille hold læger, der aldrig er langt væk, og det siges, at han forlader møder med hyppige mellemrum for at gå og rådføre sig med nogen. Jeg formoder, at han kun er en hypokonder, for at være ærlig," tilføjede Michael Clarke.

Putins helbred har været genstand for intense rygter og spekulationer, siden han besluttede at indlede sin ødelæggende invasion af Ukraine den 24. februar. Det skriver Metro.

Ubekræftede rapporter har antydet, at den 69-årige har kræft, og en FSB-officer hævder, at han 'ikke har mere end to til tre år tilbage at leve i'.

Putin siges at have haft brug for 'akut lægehjælp' efter at være blevet syg. Han blev set hoste og krumme sig sammen under et tæppe ved Victory Day-parade tilbage i maj.

Anbefalet til dig