Putin har overlevet 5 mordforsøg: Er omgivet af snigskytter

24/05/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det siges at præsident Putin har overlevet 5 mordforsøg, og at han nu frygter så meget for sit liv, at han er omgivet af snigskytter.

Mest læste i dag

Det seneste forsøg menes at have fundet sted i begyndelsen af ​​Ruslands invasion af Ukraine, selvom detaljerne først er dukket op nu.

Ukraines efterretningschef Kyrylo Budanov sagde, at der havde været et "mislykket forsøg" på præsidentens liv.

"Putin blev angrebet. Han blev endda angrebet i rækken af, som man siger, repræsentanter for Kaukasus for ikke så længe siden. Dette er ikke-offentlig information. Absolut mislykket forsøg, men det fandt virkelig sted... Det var omkring to måneder siden," fortalte Kyrylo Budanov til ukrainske Pravda.

Det var ikke klart, hvem der stod bag det påståede angreb, eller hvor det fandt sted. Putin siges nu at være så bange for sit liv, at han har omgivet sig med snigskytter, og menes at have dem med sig overalt. Det skriver TheSun.

Snigskytterne har en meget vigtig opgave, som er at lokalisere andre skytter og til intet gøre dem, før de får chancen for at trykke på aftrækkeren og skyde Putin.

Den russiske præsident siges at være blevet besat af tanken om, at nogen er ude efter ham, hvilket får ham til at søge beskyttelse i sin isolerede bunker. Putins hær af håndlangere, der er hyret til at beskytte ham, er de eneste, der er tilladt at være tæt på ham.

Den mistroiske Putin ansætter endda et hold mennesker til at smage hans mad, før han spiser den, da han er overbevist om at han kan blive forgiftet. Det ser ud til, at den russiske diktator bliver mere og mere paranoid bag kulisserne, fordi han frygter, at nogen i hans inderkreds kan forgifte ham.

Der går rygter om, at Putin endda bestilte specielle handsker for at beskytte sin hud mod mulig eksponering for dræbende stoffer. Selv vandet ved hans daglige morgensvømning bliver testet flere gange om dagen, for at tjekke om det indeholder mistænkelige kemikalieniveauer.

Da han nærmer sig 70 år, og rygterne om hans dalende helbred svirrer, forstås det at den russiske præsidents betroede generaler nu ser ham som inkompetent og ydmygende.

Ifølge rapporter er præsidenten konstant ledsaget af et helt hold af læger, da han kæmper med sin mystiske sygdom. Putins generelle frygt kan dog være velbegrundet, da der har været mindst fire forsøg på at tage hans liv.

Anbefalet til dig