Putin med verbalt angreb mod vesten

Af: Ida Hansson

|

09/05/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter en stor militærparade på Den Røde Plads i dag talte Vladimir Putin til folket.

Mest læste i dag

Han begyndte sin tale med at lykønske og hylde alle dem, der deltog i, hvad han insisterer på at kalde Ruslands "særlige militæroperation". Det rapporterer Sky news.

'Russian Victory Day' er en national helligdag, der markerer sejren over de tyske nazister i 1945.

"De reddede verden fra nazismen, og i dag sker det igen i verden", sagde Putin.

De russiske præsident hævder, at Rusland forsvarer sig mod "international terrorisme", og at den vestlige elite og globalister fremkalder konflikt og opmuntrer til 'forbi mod russere'.

Han fortsatte med at sige, at vestlige eliter ødelægger familieværdier, og hvad der gør et menneske til et menneske.

"Vi er stolte af dem, der kæmper i Ruslands militæroperation, som redder Rusland. I kæmper for Rusland. Bag jer er jeres venner, jeres familie, og de venter på dig," sagde han.

Ruslands præsident gentager også påstande om, at Ukraine - og det ukrainske folk - har været udsat for et statskup støttet af Vesten.

Den tidligere norske generalløjtnant Arne Bård Dalhaug mener, at Putin ikke kom med mange nyheder under sin tale.

"Der kom absolut intet af værdi ud af talen, hvis man ser fremad med hensyn til retning for Rusland med hensyn til krigen i Ukraine," sagde han til Dagbladet.

"Det, der helt manglede, var en plan for, hvordan Rusland skulle håndtere den alvorlige situation, de er i," tilføjede han.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig