Putin skaber igen frygt: Vil danne pagt med Nordkorea mod 'det fjendtlige Vesten'

16/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Putin har lovet, at han vil skabe en pagt med Nordkorea.

Mest læste i dag

Putin siger, at Rusland er klar til at tilbyde sine allierede våben, da han har lovet at skabe en pagt med Nordkorea.

Præsidenten hyldede det russiske militærs handlinger i Ukraine - som har udløst massive vestlige sanktioner - og takkede Moskvas allierede for deres støtte.

"Vi sætter stor pris på, at vi har mange allierede, partnere og mennesker, der deler vores tankegang på forskellige kontinenter. Vi er klar til at tilbyde vores allierede de mest moderne typer våben, fra håndvåben til pansrede køretøjer og artilleri til bekæmpelse af luftfart og ubemandede luftfartøjer," sagde Putin ved åbningsceremonien for "Army-2022"-forumet nær Moskva.

I mellemtiden har den vanvittige præsident skrevet til den nordkoreanske diktator Kim Jong-Un og dannet en pagt for at forene paria-nationerne mod det "fjendtlige" Vesten. Det skriver The Sun.

Den krigshungrende russiske præsident skrev et brev, der foreslog, at parret arbejder på at "udvide de omfattende og konstruktive bilaterale forbindelser med fælles indsats".

Han forsikrede også den øverste leder, at Rusland ville hjælpe med at "styrke sikkerheden og stabiliteten på den koreanske halvø".

Putins allierede gør mytteri

Putins allierede har angiveligt rakt ud mod vest i et desperat forsøg på at afslutte krigen i Ukraine.

Ruslands elite er i stigende grad panisk over de sanktioner, der er pålagt landet, og håber, at forhandlinger kan afslutte krigen fredeligt.

I et dokument, der menes at have cirkuleret omkring vestlige efterretningstjenester og angiveligt set af The Mirror, stod der: "En repræsentant for Putins inderkreds sendte et signal om ønsket om at forhandle. Stemningen i Kreml-eliten er panik."

Anbefalet til dig