Putin ydmyget - igen

14/07/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Putin står over for en ny ydmygelse, da russiske tropper er "i fare for at miste momentum"

Mest læste i dag

Det britiske forsvarsministerium har udsendt deres seneste efterretningsopdatering og hævder, at "russiske styrker fortsætter med at udføre artilleriangreb over en bred front."

"Rusland har ikke opnået væsentlige territoriale fremskridt i løbet af de sidste 72 timer og er i fare for at miste et momentum, der er opbygget efter erobringen af ​​Lysychansk. De aldrende køretøjer, våben og taktik fra sovjettiden, der bruges af russiske styrker, egner sig ikke til hurtigt at genvinde eller opbygge momentum, medmindre de bruges i overvældende masse - som Rusland i øjeblikket ikke er i stand til at bære," lyder det fra ministeriet.

"På trods af forhandlingerne den 13. juli 2022 mellem delegationer fra Ukraine, Rusland, Tyrkiet og FN om korneksport og nyligt succesfuldt forhandlede fangeudvekslinger, er udsigterne til bredere forhandlinger for at afslutte konflikten stadig lave," tilføjede de.

Putins separatistiske krigsherrer i det østlige Ukraine har sagt, at de "forbereder et sted for henrettelse" af to fangede briter. Det skriver The Sun.

'Heltekæmperne' 28-årige Aiden Aslin og 48-årige Shaun Pinner - begge medlemmer af Ukraines hær - blev dømt til døden af ​​en domstol efter angiveligt at være blevet narret til at indrømme, at de er terrorister.

Parret blev fanget efter at have løbet tør for ammunition under den brutale belejring af Mariupol og dømt for at være ulovlige lejesoldater i en falsk retssag af Putins fuldmægtige i den besatte Donetsk-region.

Separatistiske styrker i det østlige Ukraine har nu fremskyndet planerne om at henrette de to briter.

Datoen for deres henrettelser vil ikke blive offentliggjort på forhånd.

Anbefalet til dig