Putins advarsel til verden: "Vi er stærkere end nogensinde"

23/06/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Putin har advaret vesten om, at Rusland er stærkere end nogensinde.

Mest læste i dag

Dette sker kun få dage efter, at præsidenten udtalte, at det altødelæggende Sarmat interkontinentale missil ville blive leveret i løbet af de næste seks måneder, midt i øgede spændinger med NATO-landene.

"Missilet kan bryde igennem alle moderne anti-missilforsvar. Der er ikke noget lignende noget sted i verden, og det vil det ikke være i lang tid," lød det fra den magtgale præsident.

Men Putin har ikke været i stand til at udtale sig om sit dalende helbred, hvilket har ført til tanker om, at han snart vil blive afsat. Det skriver The Sun.

Og selvom tabet af støtte til Putin sandsynligvis vil komme for sent til at bringe den ukrainske krig til en hurtig afslutning, sagde en embedsmand, at der er voksende snak om, hvem der skal erstatte ham.

"Der er mere snak om hans helbred, flere spekulationer om arv. En af mine kontakter sagde til mig, at præsident Putin så træt og gammel ud, men han har trukket sit land 40 år tilbage på fire måneder," sagde en embedsmand ifølge Yahoo News.

I mellemtiden siger britiske forsvarschefer, at russiske styrker har lidt "ekstraordinære" tab i Ukraine.

Putins styrker har ødelagt en skole nær Kharkiv.

Skolen blev brugt til at opbevare humanitær hjælp, men den er nu jævnet med jorden.

To krydsermissiler ødelagde nemlig Liubotyn Vocational College of Railway Transport i det østlige Ukraine. En kvinde var i bygningen, men på mirakuløst vis overlevede hun.

Dette sker i kølvandet på, at det ukrainske militær meddelte, at over 300 børn er blevet dræbt af russiske styrker siden krigen begyndte.

Anbefalet til dig