Putins 'hemmelige elsker' viste sig offentligt: Nægtede at bekræfte, om Putin 'sked i bukserne'

04/12/22 08:13

Ida Hansson

Foto: Shutterstock/Alina Kabaeva
Putins 'hemmelige elsker' har gjort en sjælden offentlig optræden for at åbne et nyt gymnastiktræningscenter i Rusland.

Alina Kabaeva undgik al omtale af krigen i Ukraine eller om Kreml-lederens rygter om dalende helbred. Den 39-årige guldmedaljevindende olympiske stjerne er blevet set mindre end seks gange i år. Det skriver Metro.

Alina Kabaeva menes at have en skjult familie - inklusive tre sønner - med Putin.

Men den russiske offentlighed er aldrig blevet fortalt om hendes rygtede position som hemmelig førstedame.

Da Alina Kabaeva åbnede et nyt kompleks i Sochi i weekenden, undgik hun at nævne Putin efter påstande om, at han var faldet på trapperne i sin bolig i Moskva.

Hun nægtede også at svare på, om den 70-årige præsident virkelig 'sked i bukserne', efter at være faldet ned af trapperne derhjemme. Det skriver Daily Star.

I stedet fortalte hun under en tale gymnaster ved Divine Grace internationale turnering, at det 'umulige er muligt'.

"Da jeg var dyrkede gymnastik, kunne jeg ikke engang drømme om sådanne forhold [som du har i dette nye sportstræningscenter]. Men som livet viser, er det umulige muligt. Og Rusland er et land med store muligheder," sagde hun.

Moskvas statsmedier har ikke tilladelse til at diskutere hendes 15-årige forhold til Putin eller de børn, de rygtes at dele.

Sidste gang Ruslands uoplyste førstedame blev set offentligt var i september.

Den russiske showbiz-butik Starhit beskrev hende som værende 'slanket ned, med et elegant formet ansigt' - muligvis hentydende til den plastikkirurgi, som både hun og Putin rygtes at have gennemgået.