Putins 'hemmelige elsker' viste sig offentligt: Nægtede at bekræfte, om Putin 'sked i bukserne'

Af: Ida Hansson

|

04/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock/Alina Kabaeva
Foto: Shutterstock/Alina Kabaeva
Putins 'hemmelige elsker' har gjort en sjælden offentlig optræden for at åbne et nyt gymnastiktræningscenter i Rusland.

Mest læste i dag

Alina Kabaeva undgik al omtale af krigen i Ukraine eller om Kreml-lederens rygter om dalende helbred. Den 39-årige guldmedaljevindende olympiske stjerne er blevet set mindre end seks gange i år. Det skriver Metro.

Alina Kabaeva menes at have en skjult familie - inklusive tre sønner - med Putin.

Men den russiske offentlighed er aldrig blevet fortalt om hendes rygtede position som hemmelig førstedame.

Da Alina Kabaeva åbnede et nyt kompleks i Sochi i weekenden, undgik hun at nævne Putin efter påstande om, at han var faldet på trapperne i sin bolig i Moskva.

Hun nægtede også at svare på, om den 70-årige præsident virkelig 'sked i bukserne', efter at være faldet ned af trapperne derhjemme. Det skriver Daily Star.

I stedet fortalte hun under en tale gymnaster ved Divine Grace internationale turnering, at det 'umulige er muligt'.

"Da jeg var dyrkede gymnastik, kunne jeg ikke engang drømme om sådanne forhold [som du har i dette nye sportstræningscenter]. Men som livet viser, er det umulige muligt. Og Rusland er et land med store muligheder," sagde hun.

Moskvas statsmedier har ikke tilladelse til at diskutere hendes 15-årige forhold til Putin eller de børn, de rygtes at dele.

Sidste gang Ruslands uoplyste førstedame blev set offentligt var i september.

Den russiske showbiz-butik Starhit beskrev hende som værende 'slanket ned, med et elegant formet ansigt' - muligvis hentydende til den plastikkirurgi, som både hun og Putin rygtes at have gennemgået.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig