Putins inderkreds får 'Godfather' til at ligne Disney-filmen 'Frozen'

09/03/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det formodes, at Putins inderste kreds består af 'hensynsløse mennesker uden menneskelige følelser'.

Mest læste i dag

Den tidligere hustru til en af Putins medarbejdere har beskrevet deres 'løjer', som noget der villle få den ikoniske gangsterserie 'The Godfather' til at ligne Disney-favoritten 'Frozen'. Det skriver TheSun. 

Grevinde Alexandra Tolstoy blev sat ind i den russiske præsidents inderkreds gennem sit forhold til den russiske milliardær Sergei Pugachev, der engang var kendt som Putins "bankmand", før han blev betragtet som en forræder.

Hun fortaltalte om, hvordan Putins nærmeste er nogle af Ruslands rigeste mennesker, og er "hensynsløse" i deres tilgang.

Grevinde Tolstoj tilbragte otte år i "Putins kreds", og var af og til sammen med Putin og hans russiske oligarker.

I en tale til GB NEWS sagde hun: "Jeg kan sige, at det får Godfather til at ligne Frozen. Det er hensynsløst, disse mennesker har ingen empati, de har ingen normale menneskelige følelser.” 

Hun afslørede senere, at hendes teori om Putins invasion af Ukraine ikke er ledet af hans ønske om at forsvare sit eftermægle, men mere om hans "forslåede ego".

​​"Han har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse"

Hun tilføjede: "Jeg har set mange eksperter tale om Putins eftermægle. Jeg tror ikke, det er det. Jeg tror, ​​han har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse, og det handler om meget mere end et forslået ego. Det er meget personligt, og han ser sit ego formindsket af Vesten, og derfor 'går han helt amok'."

Grevinde Tolstoy giftede sig med Pugachev i 2008 efter at have arbejdet som engelsklærer, og parret fik tre børn sammen, før de to gik fra hinanden i 2015.

Pugachev, der engang ejede store skibsværfter og verdens største mine, var angiveligt engang en nær ven af ​​Putin.

Han var medstifter af en russisk bank, Mezhprombank, men den skulle i 2008 udreddes for 1 milliard dollars. 

Ifølge rapporter flygtede hr. Pugachev fra Rusland i 2011 efter at have hævdet, at hans forhold til Putin ikke var så aktivt, som det engang var.

Russiske myndigheder placerede senere hr. Pugachev på Interpols mest eftersøgte liste og indefrøs hans aktiver efter at have anklaget ham for at drage fordel af den økonomiske krise i 2008.

I 2015, samme år som han separerede fra grevinde Tolstoj, var han angiveligt nummer 3 på Kremls sorteliste og ville modtage dødstrusler.

Grevinde Tolstoj og hr. Pugachevs medvirkede fornyligt i en dokumentar på Netflix, kaldet The Countess & The Russian Billionaire, lavet af BBC.

Hun hævdede i dokumentaren, at hun "aldrig havde følt sådan en stærk kontakt til nogen", men afslørede, at det blev et "mareridt".

Grevinde Tolsto y afslørede også i dokumentaren, at mange af problemerne, som hr. Pugachev havde, skyldtes deres forhold.

 

Anbefalet til dig