Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Af: Mie M.B

|

27/11/2023

Nyheder
Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
I år er måske sidste år Jan Linnebjerg trækker i den røde hue

Mest læste i dag

Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske film 'Synkefri'. Linnebjerg, der er kendt for sin rolle som Pyrus i TV 2's julekalendere, er også glad for genudsendelsen af 'Alletiders jul' på TV 2 i år. Det fortæller Her & Nu.

Selvom Linnebjerg sidste år annoncerede, at han ikke længere ville optræde som Pyrus, har han valgt at give karakteren liv igen i år. Han fortæller, at det ikke er ham, der bestemmer, men Pyrus, der trængte til at besøge Gram Slot. Jan Linnebjerg optræder som Pyrus på Gram Slot fra den 25. november til 10. december og ser frem til at glæde publikum.

Mens Jan Linnebjerg har været kendt som Pyrus i mange år, antyder han, at det måske snart er slut. Han afslører, at han snart vil påtage sig en ny rolle i en kommende serie, der skal filmes i 2024 og sendes i 2025. Linnebjerg er hemmelighedsfuld om projektet, men han bekræfter, at det er stort og vildt, og at han ser frem til at udforske en ny karakter efter mange års dedikation til Pyrus. Han glæder sig over, at der er nogen, der tør tage chancen med ham.

Pyrus er en elsket og populær figur, især blandt børn, og har været en af favoritjulekalenderne siden 1990'erne. Han er kendt for sine sjove og fantasifulde eventyr, hvor han sammen med sine kollegaer og andre karakterer spreder sjov og ballade samt løser forskellige opgaver og problemer. Jan Linnebjerg har portrætteret Pyrus i årevis og har skabt en uudslettelig plads for karakteren i dansk tv-historie.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig