Radiovært klagede over mystiske smerter midt i live-show: Så trådte lytter til

Foto: Privat

Radioværten Christian kan sætte stor pris på, at der var en opmærksom lytter, der lyttede med.

Den tyske radiovært Christian Stübinger var midt i en live-udsendelse, da han fik død ondt i maven. To dage tidligere havde han haft slemme mavekramper, og derfor troede han, at han led af en form for madforgiftning.

Gennem hele udsendelsen klagede han over smerterne til sine medværter, og det blev kun værre, som udsendelsen skred frem. Det skriver Bild.

Læs også

Familie tog i forlystelsespark: Lod hunden sidde bundet udenfor i flere timer

"Det er jo nærmest komisk," sagde han i udsendelsen og midt i et krampeanfald, hvor hans puls steg, hans hænder blev kolde og ansigtet blev blegt.

Til sidst fik en lytter, Felek, en mistanke, der fik hende til at ringe ind i studiet. Her bad hun "STÜBI", som er kælenavnet, værten går under, om at lave en test:

Han skulle lægge sig på ryggen, bøje det ene knæ, trykke sig selv hårdt under navlen, tage en dyb indånding og give slip.

"Det gør virkelig ondt," stønnede radioværten.

Felek, der er social- og sundhedsplejerske opfordrede derfor kraftigt Christian Stübinger til at tage til lægen, hvilket han gjorde.

Værten afbrød sin udsendelse og tog direkte afsted til lægen, som straks sendte ham på sygehuset. Felek havde nemlig ret i sin mistanke: Christian havde blindtarmsbetændelse, hvilket man kan dø af, hvis blindtarmen når at sprænge, og man ikke får behandling tids nok.

Efter en operation skrev Christian Stübinger en opdatering på sin facebookvæg:

"Live-diagnose i radioen. Show afsluttet. Operation. Sikken dag!"

Han har det heldigvis nogenlunde igen og regner med at være tilbage i studiet på mandag.

Læs også

DMI: Trist vejrskifte på vej