Ramt af hjernetumor: Nu bryder Melvin tavsheden

30/3/21 11:30

Christian Granhøj Skouboe

Foto: PR
Tidligere på året måtte tv-værten trække sig fra X Factor-tjansen.

Det kom som noget af et chok, da det tidligere på året kom frem, at den populære tv-vært og standupkomiker Melvin Kakooza var blevet opereret for en hjernetumor. 

Nyheden kom blot få dage før, at komikeren skulle være vært for årets liveshows i X Factor, da programmets sædvanlige vært - Sofie Linde - er på barsel. Det satte komikerens alvorlige sygdom dog en stopper for. 

Beskeden var på daværende tidspunkt, at Melvin ville koncentrere sig om at få det godt igen. Siden har der været stille om komikeren. Nu giver han dog lyd fra sig. Det sker i et opslag på Instagram.

Vælter ind med blomster

I opslaget på Instagram takker Melvin Kakooza dem, der har skrevet til ham under sygdomsforløbet. 

"Hej alle sammen! Det er ingen hemmelighed, at jeg havde set frem til, at være en del af X-Factor i år, men skæbnen ville det anderledes," skriver Melvin Kakooza, inden han fortsætter:

"Det har været noget af en omgang, men jeg vil gerne lige tage tiden, til at takke jer, for alle de søde beskeder jeg har modtaget. Det har været total overvældende at opleve alt den kærlighed!"

Han fortæller desuden, at mange har sendt blomster med ønske om god bedring til ham. 

"Jeg har fået sendt billeder af mit hjem, som mest af alt ligner en botanisk have med alle de blomster jeg har modtaget."