Raser efter Vild med dans-exit: Jeg er pissesur

14/11/20 18:40

Nicolai Busekist

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Fredag aften blev sidste aften på dansegulvet for Faustix og Asta Björk. Det var dog ikke alle, der var tilfredse med dette.

De sidste mange uger har den 31-årige Faustix tiltrukket mange stemmer fra seerne, når han har indtaget dansegulvet med sin 22-årige partner Asta Björk. 

Fredag aften blev dog hans sidste aften på dansegulvet. Her blev han nemlig sendt hjem, efter at have været i omdans mod Wafande og dansepartner Mie Moltke. 

Alle er dog ikke lige tilfredse med denne afgørelse. Specielt Faustix' kone, influencer Irina Olsen, er ikke tilfreds med det. Det har hun gjort klart i en 'story' på sin Instagram-profil. Her sagde hun: 

"Med alle de stemmer, han har fået, og så meget som dommerne har trukket ham ned, jeg synes ikke, det var fair. Alt det her med stemmerne, det giver ingen mening," sagde hun i en tydeligt irriteret tone. 

Ifølge den kendte influencer har hun nemlig et stort antal trofaste følgere, som fredag aften forsøgte at stemme Faustix og Asta Björk videre under deres omdans. En stor del af dem har dog efterfølgende modtaget en besked om, at deres stemmer ikke er gået igennem. 

Det er ikke just noget, der har øget glæden hos den 33-årige blogger og influencer: 

"Jeg er en superdårlig taber i dag. Jeg synes, det var så uretfærdigt, og jeg er pissesur," fortæller hun i sin story, hvor hun også understreger, at hun faktisk sætter pris på, at hun sad i sin egen stue, da manden blev sendt hjem. 

"Tænk hvis jeg havde siddet i studiet. Det havde ikke været kønt," følger hun op, men her har hun dog et smil på læben. 

Selv tager Faustix det dog lidt mere afslappet, men også han har lagt en video op på sin Instagram-profil. I denne video siger han blandt andet: 

"Det har givet mig rigtig meget lærdom og glæde at være med. Ærgerligt, det ikke blev til flere danse, men det skulle ikke blive til mere for Asta og Faustix."