Raser mod Sofie Linde: Du har skabt en hysterisk situation

Sofie Linde var vært på dette års Zulu Comedy Galla. Foto: TV 2 Kommunikation

Det er ikke venlige beskeder, der i øjeblikket kommer i den ellers populære tv-værts retning.

Til Zulu Comedy Galla sidste år, fik Sofie Linda sparket til en stor snebold, der hurtigt begyndte at rulle - og pludselig blev den meget stor.

I sin tale til showet startede hun ud med, at dele en glædelig nyhed - nemlig at hun og Joakim Ingversen ventede sit andet barn. 

Her efter talte hun om, hvordan hun aldrig har fået den samme løn som sine mandlige kolleger. 

Læs også

DMI advarer danskerne: Pas på med dette

Efterfølgende fortalte hun om en episode, som blev udsat for, for længe siden - og netop denne fortælling fik virkelig sat skub i sagerne - bogstavligtalt. 

“Jeg var lige startet i Danmarks Radio, vi skulle til julefrokost, og jeg havde glædet mig, og så kommer der den her store tv-kanon op, tager fat i min arm og siger: “Hvis du ikke går med ud og sutter min pik, så fucking ødelægger jeg din karriere. Så ødelægger jeg dig.” Fortæller hun.

“Jeg er ret sikker på, at du kigger på mig lige nu. Du ved godt selv, hvem du er. Du ved også godt, at jeg sagde nej. Men altså, det gik jo meget godt alligevel, gjorde det ikke?” Slutter hun af på scenen. 

Det er din skyld 

Det resulterede i, at en anden bølge af MeToo blev sat i gang i Danmark og pludselig piblede frem med MeToo-sager.

Selvom det er ved at være noget tid siden, så er det tilsyneladende noget, der fortsat fylder ved nogle af Sofie Lindes følgere på Instagram.

For nyligt kunne Sofie Linde fortælle, at hun er blevet nomineret til prisen som "Årets tv-vært" ved Zulu Awards 2021. Det er Sofie Linde naturligvis glad for og bad i den forbindelse sine følgere om hjælp, til at stemme hende ind på førstepladsen - og det satte hermed gang i en byge af rasende og ondskabsfulde beskeder.

På sin story på Instagram, kunne hun nemlig kort efter fremvise flere hadefulde beskeder som var kommet i hendes retning. Det skriver SE & HØR.

Læs også

Dennis Knudsen jubler: Frikendt i retten

Blandt andet har hun modtaget en besked, hvor vedkommende kalder Sofie Linde for en "fucking luder" der har "ødelagt alt", vedkommende skriver også, at der nu kommer kvinder frem og råber op omkring 20 år gamle episoder, hvor de har fået en lille krammer. 

En anden beskylder hende også for at være skyld i, at Jes Dorph-Petersen er blevet fyret:

Jeg holder utrolig meget af at se dig på tv og din dygtige tilgange, men jeg er meget ked af, at du har været med til at skabe denne hysteriske situation omkring mænd og kvinder synspunkt på arbejdspladserne. Trist at se, at du et eller andet sted har fået så mange mennesker fyret ud fra et latterligt Zulu tv-show. Trist at det nu også er gået ud over Jes Dorph-Petersen," lyder det fra vedkommende. 

Det er dog ikke noget, der har fået Sofie Linde ned med nakken. 

På sin Instagram takker hun i stedet de følgere der bakker hende op, for deres søde beskeder og så tilføjer hun, at "idioterne ikke skal have lov til at ødelægge den geniale forårsdag for hende". 

 

 

 

 

 

Læs også