Rasmus Seebach i dyb sorg: “Det vil jeg altid huske ham for”

09/11/20 19:30

Sarah Steenfeldt

PR - Copenhagen Music.
Det er en dybt berørt Rasmus Seebach, som i dag har delt et opslag direkte fra hjertet, på sin Facebook-side.

Tidligere i dag blev det bekræftet at hele Danmarks folkekære sanger Michael Bundesen er gået bort. Det har familien oplyst i en pressemeddelelse. Det oplyses at Michael Bundesen sov stille ind søndag aften, omgivet af sin nærmeste familie.

Det kan du læse mere om her:

Og netop Michael Bundesen og hans familie, står Rasmus Seebach meget nær. På sin Facebook-profil har han derfor i dag, delt sin sorg og medfølelse over tabet af Shu-bi-dua-forsangeren. 

“En uundværlig del af min musikfamilie, Nicolaj og Nanna Bundesen, har i går mistet deres kære far.Danmark har mistet en af musikhistoriens allerstørste.Michael har altid været den bedste til at kombinere alvor med humor. Og det vil jeg altid huske ham for og lade mig inspirere af. Vi er mange, der vil savne ham. Alle mine tanker går til mine bedste venner Familien Bundesen” Sådan lyder ordene fra Rasmus Seebach i opslaget.

Følelsesladet og nervepirrende

Rasmus Seebach har tidligere udgivet en personlig fortolkning af Shu-bi-dias hit “Basuner og engle” fra 1977. Han fortæller, at han synes det er en fantastisk sang, med en “helt overdrevet smuk melodi”. 

Det var også netop denne sang, som Rasmus Seebach fremførte til Michael Bundesens søn, Nicolajs bryllup. Han er nemlig Rasmus Seebachs manager. 

Rasmus Seebach har tidligere fortalt til BILLED-BLADET, at det var en meget følelsesladet og nervepirrende oplevelse, at fremføre en levende legendes sang, lige foran ham. Der var dog ingen grund til bekymring, for Michael Bundesen havde været yderst begejstret for fortolkningen.

Michael Bundesens børn, oplyser at bisættelsen vil foregå i faderens ånd og kun for de allernærmeste.

Du kan se hele Rasmus Seebachs Facebook-opslag herunder: