Rasmus Tantholdt afslører helt særligt løfte

Af: Ida Hansson

|

29/12/2022

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Rasmus Tantholdt lever et liv, som ikke minder om den gennemsnitlige danskers liv. Han har dog givet sin søn og kæreste et løft, som han ikke vil bryde.

Mest læste i dag

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone har en hverdag, som vist roligt kan siges at være en smule anderledes fra de flestes.

Ganske vist er de begge uddannede journalister fra Journalisthøjskolen i Aarhus og begge er også ansat på TV 2, men her stoppe fællestrækkene også.

For når Rasmus tager på arbejde, så ved de begge godt, at der er en reel risiko for, at han ikke kommer hjem igen. Det lyder vildt, men sådan er tilværelsen som TV 2’s krigskorrespondent, der har bragt Rasmus Tantholdt til flere af de største brandpunkter i verden.

Det gælder blandt andet steder som Irak og Afghanistan, der i dette årtusind har været plaget af meget krig. I februar rykkede det hele så lidt tættere på, og her har Rasmus dækket konflikten meget tæt.

Og det er ikke altid i sikkerheden, at Rasmus befinder sig i. Det er gerne helt fremme, hvor tingene sker.

Den barske virkelighed til trods, så fortæller han i et nyt interview med Femina, at han har et ubrydeligt løfte, som han har givet til Natasha og sønnen Emil. De skal altid kunne få fat på ham. Lige meget hvad.

Hvis det ikke er muligt at fange ham på en mobil, så skal det være muligt på en satellittelefon.

Selvom arbejdet byder på voldsomme oplevelser, så er der også plads til at tale om helt almindelige ting.

 – Jeg fortæller, hvad jeg oplever, og hører fra dem, hvad der foregår i haven og på arbejdet og i skolen og alt muligt andet. Hvis jeg følger med i deres liv – uanset hvor vanvittigt det er, dér hvor jeg står – så skal jeg ikke opdateres på noget, når jeg kommer hjem, og omvendt. Så vi kan bare gå i gang med vores liv uden lange snakke om, hvad der er sket siden sidst, fortæller han til Femina.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig