Reagerer på anklager fra Amalie Szigethy: "Det er at tage pis på folk"

02/09/2021

Sarah Steenfeldt

Her ses mor og datter sammen i pr-materialet til programmet "Der er et yndigt land". Foto: Nent Group
Efter Amalies opslag på de sociale medier, svarer Mikkel Skelskov nu igen.

Mest læste i dag

Forleden delte Amalie Szigethy et langt opslag på sin Instagram-profil, hvor hun langede ud efter en mand. I opslaget stod der ikke beskrevet hvem manden var, men relationen blev beskrevet som en romantisk relation. 

I opslaget kom den 30-årige reality-stjerne med beskyldninger om psykisk vold. 

"Det er så vanskeligt for mig at forstå hvad der er sket for mig det seneste år med den mand jeg troede elskede mig," indleder hun sit opslag, før hun fortsætter:

"At bevise, overbevise og forklare om den psykiske vold jeg har været igennem. Den viser sig ikke som blå mærker, men føles som et indre pres og en nervøsitet, som nedbryder personligheden og selvstændigheden på mig som menneske. Jeg har følt mig igennem længere tid meget alene, fordi det er svært at forklare den psykiske vold til andre. Jeg har været meget uvidende," lyder det blandt andet i opslaget.

I sin story på Instagram delte hun efterfølgende flere tekster, hvor kendetegnene på en narcissist blev beskrevet. 

I februar i år, stod Amalie frem og bekræftede, at hun og Mikkel Skelskov dannede par. Det er også Mikkel Skelskov der er far til Amalies to døtre, Josephine og Hannah. 

Manden som Amalie Szigethy omtaler i opslaget, er tilsyneladende Mikkel Skelskov og han har efterfølgende udtalt sig til B.T.

Har et ansvar som forælder

Han er ked af beskyldningerne - og mener også, at det er forkert i forhold til deres to børn. Desuden afviser han Amalies anklager om psykisk vold. 

»Jeg synes, det er at tage pis på folk, der i virkeligheden lever i sådan et forhold. For at få 15 minutters berømmelse. For der er jo nogle, der lever i sådan et forhold,« siger han.

Han udtaler også, at han er meget skuffet over anklagerne:

"Det er jo ikke første gang, hun anklager mig for alle mulige alvorlige ting. På den anden side synes jeg jo også, at man har et ansvar som forælder, så man ikke hænger sit beskidte vasketøj ud, hver gang man har problemer. Jeg bliver skuffet over, hvad hun kan finde på at sige," lyder det fra Mikkel Skelskov. 

Amalie har tidligere fortalt på sin Instagram-profil, at hende og Mikkel ikke delte hjem, på trods af, at de dannede par. Her fortalte hun, at denne familiekonstellation passede godt hos dem. 

Men nu er forholdet fortid. 

Du kan se hele Amalies opslag her

 

Anbefalet til dig