Reality-stjerne med trist nyhed

16/3/22 12:30

Ida Hansson

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Den søde reality-stjerne kommer med kedelige nyheder.

Vi så Bolette og Jaffer forelske sig i TV2-play programmet Bachelor.

Siden de bekræftede forholdet har de begge flittigt postet billeder på deres Instagram-profiler, og det er tydeligt at se, at kærligheden blomstrer hos det søde par.

Nu er der dog kommet lidt malurt i bægeret, da Bolette er blevet ramt af corona.

"Hej fra min lille isolationsboble på Lanzarote. Ferien tog jo som sagt lidt af en drejning for mig, der fik konstateret corona, efter at være gået fri i 2 år. Æv lige på den dejligste ferie. Så i stedet for træning, smukt landskab, oplevelser og hvad der nu ellers skulle have været, så er det bare mig og min is," skriver hun i et Instagram-opslag og fortsætter:

"Jeg har heldigvis denne fine lille herlighed af en terrasse at lufte mig på og hopper jeg højt nok, kan jeg se ud til motionsbanerne og følge lidt med.
Helbredet går lidt op og ned, men jeg er smurt ind i kærlighed fra alle jeres søde beskeder, min skønne familie og de søde hjælpsomme guider der hjælper mig i den her situation. Tak. En kæmpe corona-krammer som ikke smitter fra Bo og min is som nu er spist.

Foto: Instagram/@bolettebirch

Foto: Instagram/@bolettebirch

Parret havde ellers set frem til en dejlig ferie i de flotte omgivelser, men skæbnen ville det anderledes.

Holder sig adskilt fra kæresten

På Instagram fortæller Jaffar, at han holder sig fra Bolette, så han ikke også bliver smittet.

“Vi er blevet adskilt fra hinanden i vores lejlighed. Bo er blevet isoleret i soveværelset og jeg er blevet sat i stuen. Så tæt på hinanden, men alligevel så langt fra hinanden, men i det mindste kunne vi blive sammen i samme lejlighed,” skriver han i en Instagram-storie.