Rebekka afslører sit yderst særlige job: Du gætter aldrig, hvad hun laver

Af: Ida Hansson

|

28/04/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Man kan tjene sine penge på mange forskellige måder, men det her er uden tvivl en helt anden liga.

Mest læste i dag

Rebekka Blue sælger lidt af hvert. Blandt andet at klippe tånegle, brugte makeupservietter og andre 'tjenester' online. 

Folk kontakter hende altså med skræddersyede bestillinger, og hun klarer resten. 

Efter at have arbejdet som stripper, begyndte hun at sælge brugt undertøj og sokker for at tjene nogle ekstra penge.

Der begyndte dog at komme flere nicheanmodninger fra kunder, og at 'bøvse i poser' vokser i den grad i popularitet.

Influenceren Rebekka tjener cirka 340 kroner pr. bøvs, men nogle kunder bestiller flere på én gang, hvilket betyder, at hun tjener op til 680 kroner hver gang. Det skriver Metro.

"Jeg har lavet bøvse-indhold [videoer], siden jeg startede i den sociale medie-industri, men det var først i 2022, at der blev anmodet om bøvser i en pose. Det er bestemt en sjælden anmodning, og jeg opkræver $50 pr. bøvs, men du kan bestille så mange, du vil," fortæller Rebekka.

For at forberede sig på disse lukrative bøvser drikker influenceren – som har 356.000 følgere på TikTok – sodavand og spiser ildelugtende mad for at sikre, at der er en duft tilbage... ja, det lyder jo virkelig yderst mærkeligt.

"Diet Dr Pepper er mit ideelle valg - jeg har prøvet alle sodavand, og denne virker hurtigst. Jeg spiser et helt måltid, der har en slags løg i, meget hurtigt og drikker en masse sodavand. Det kan belaste min krop, hvorfor jeg tager en god pris for det," siger hun og fortsætter:

"Og hvis bøvserne ikke er så stærke den dag, sluger jeg så meget luft, jeg kan, så hurtigt jeg kan."

I en ny video på sociale medier viste hun processen ved at tvinge sin krop til at producere gas. Rebekka griber en lille plastikpose, mens hun sluger luft, før hun bøvser ind i posen og snuser til indholdet til kvalitetssikring. Hun sender derefter posen afsted for at senere nydes af køberen.

Hvis du vil tage del af galskaberne kan du tjekke hendes sociale medier ud her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig