Regeringen indkalder nu til corona-pressemøde senere i dag

22/06/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Senere i dag er der pressemøde

Mest læste i dag

Tirsdag indkalder Justitsministeriet til pressemøde. Årsagen er, at ministeriet vil give en status på COVID-19 forud for sommerferien, lyder det i indkaldelsen. 

Det er dog ikke det eneste, ministeriet vil fortælle om på pressemødet. 

"Der vil på briefingen blive givet en status på testkapaciteten i løbet af sommeren og justeringer heraf," skriver Justitsministiet - og fortsætter: 

"Derudover vil der blive givet en status på den aktuelle smitteopsporing, særligt i forhold til smitsomme varianter, EM i fodbold og lokale nedlukninger.

Kigger frem mod sommerferien

Lige nu lurer sommerferien lige om hjørnet for mange danskere. En del overvejer nok en udenlandsrejse. Netop sommerferiens rejseaktivitet er et af de emner, der også vil blive adresseret på pressemødet, fortæller Justitsministiet. 

"Herudover vil der blive givet en status på fjerde fase af genåbningen af rejseaktiviteter i løbet af sommeren."

Ifølge ministeriet så vil direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed, Anette Lykke Petri, deltage i pressemødet. Hun får selskab af direktør i Styrelsen for Forsyningssikkerhed Lisbet Zilmer-Johns og Anne Tønnes, der er direktør i Københavns Politi. Derudover deltager Erik Brøgger Rasmussen også. Han er direktør for Organisation og Borgerservice i Udenrigsministeriet. 

Pressemødet finder sted i Eigtveds Pakhus og det går i gang klokken 11. 

 

Anbefalet til dig