Rejsebureauer på vej mod rekordår på trods af godt sommervejr

Det danske sommervejr har holdt mange danskere inden for landets grænser, men alligevel er rejsebureauerne på vej mod endnu et rekordår, fortæller Danmarks Rejsebureau Forening.

Mest læste i dag

Selvom den varme og solrige sommer har mindsket mange danskeres længsel efter at rejse udenlands, så viser undersøgelser og tal fra europæiske organisationer, at 2018 indtil videre tegner rigtig godt for rejsebureauerne. Flere destinationer oplever stigende efterspørgsel, lyder meldingen fra Danmarks Rejsebureau Forenings afdelingschef, Jakob Hahn:

”Danskernes rejselyst er stadig stor, og særligt årets første måneder var gode. Der blev ikke solgt så mange sommerrejser som normalt i forsommeren, da solen pludselig indtog Danmark, men rigtig mange booker stadig deres sommerferie lang tid i forvejen. Derfor er der stadig travlhed i afgangshallerne hos de danske lufthavne, og mange bureauer ligger lige nu foran 2017, som ellers var branchens hidtil bedste år”, fortæller Jakob Hahn.

Ifølge analyseinstituttet Epinions analyse ”Sådan rejser danskerne”, har 69 pct. af alle danskere over 18 år planlagt mindst én ferierejse i løbet af året. En del af dem holder deres ferie i Danmark, men herefter følger klassiske rejsemål som Spanien, Grækenland, Italien og Frankrig som nogle af de absolutte topscorere.

Der er dog også andre rejsemål, der trækker op, siger Jakob Hahn:

”Danskernes rejsevaner er meget i tråd med de øvrige nordeuropæiske lande, og her er det helt tydeligt, at for eksempel Portugal fortsætter sin vækst som et af de mest populære rejselande og at Tyrkiet er ved at komme tilbage efter nogle svære år.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig