Rema 1000-åbning vækker opsigt: Lander mellem SuperBrugsen og 365 Discount

Nyheder
Genrefoto: Google Street View
Genrefoto: Google Street View
Der er endnu ikke sat dato på åbningen.

Lige nu læser andre også

Den kommende åbning af Rema 1000 i Hvalsø er et emne, der har vakt stor interesse.

Mens forberedelserne er i gang, er der spænding omkring den præcise åbningsdato, som endnu ikke er blevet offentliggjort.

Rema 1000's udviklingsdirektør, Jan Poulsen, forklarer til Sjællandske Nyheder, at der i øjeblikket foregår en grundig undersøgelse af det nye butikslokale, som ligger mellem SuperBrugsen og 365discount.

Dette arbejde, som er en standardprocedure for Rema 1000, omfatter tjek af støjniveauet for at sikre overensstemmelse med reglerne for de overliggende lejligheder:

"Vi er i fuld gang med at tjekke, om butikslokalet overholder alt i relation til de kommende naboer i lejlighederne oven på. Det handler blandt andet om støj", siger han.

Dog er en købmand til at drive butikken endnu ikke blevet ansat. Tilbage i september måned spåede Rikke Rye, der er regionschef for Rema 1000, at en åbning i Hvalsø ville ske 'engang til næste år' (2024).

Denne nye butik repræsenterer Rema 1000's tredje placering i Lejre Kommune, da der allerede er eksisterende butikker i Gevninge og Kirke Hyllinge.

Anbefalet til dig