Rema 1000 deler stor nyhed med kunderne: God grund til at glæde sig

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rema 1000 har påbegyndt den helt store udvidelse - og kunderne har en god grund til at glæde sig.

Mest læste i dag

Rema 1000 har iværksat en ambitiøs plan om at erobre Danmarks supermarkedsscenen ved at åbne 70 nye butikker inden udgangen af 2024. Den dristige ekspansion markerer en massiv vækst for supermarkedskæden, der ser ud til at overhale konkurrenterne og indtage positionen som landets største supermarkedskæde.

Mogens Bjerre, lektor på CBS, mener, at Rema 1000 har en klar strategi om at dominere markedet.

"Når du udvider med 70 butikker på 12 måneder - det er et meget højt tempo - er det naturligvis for at overtage positionen som markedsleder. Rema 1000 vil ganske enkelt være Danmarks største supermarkedskæde," udtaler han til B.T.

At være markedsleder er en attraktiv position, påpeger Bjerre. Det giver øget rækkevidde, mulighed for billigere indkøb og en stærk offentlig position. Det er dog ikke uden udfordringer, især når det kommer til at inkorporere mange nye medarbejdere og sikre, at Rema 1000's kultur er til stede i de nye butikker.

Rema 1000's direktør, Henrik Burkal, forsikrer dog, at virksomheden er godt forberedt på udfordringen.

"Vi kommer cirka til at åbne to butikker om ugen resten af året, og der er da ingen tvivl om, at det er en stor opgave. Men jeg synes, vi har fundet en god metode og lagt en god plan, som sikrer, at vi får gennemført det på en ordentlig måde," udtaler Burkal.

Den landsdækkende udvidelse forventes ikke kun at bringe Rema 1000 tættere på danskerne, men også at gøre kæden mere attraktiv for leverandører. Med flere butikker kan Rema 1000 styrke sin konkurrenceevne på prisen og tilbyde fordelagtige priser til kunderne. Udvidelsen forventes derfor ikke kun at forme supermarkedskæden, men også at påvirke danskernes indkøbsvaner i 2024.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig