Rema 1000 efterlader kunder forvirret: Dette svinger dramatisk fra butik til butik

Af: Mie M.B

|

22/12/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom der burde være ens regler over hele kæden, er dette tilsyneladende ikke tilfældet

Lige nu læser andre også

Rema 1000-kunder står over for forvirring og uensartede krav, når de forsøger at betale med 1000-kronesedler i discountkædens butikker. Kontantloven tilsidesættes, og beløbskravene svinger dramatisk fra by til by, hvilket skaber frustration hos forbrugerne.

Ved kassen hos Rema 1000 på Vejlevej i Kolding oplevede Mathias Bryhl Jørgensen, at han skulle købe for mindst 800 kroner for at betale med en 1000-kroneseddel. Ekspedientens besked blev bekræftet af en kollega ved en anden kasse, hvilket indikerer en intern uoverensstemmelse i butikken. Det skriver B.T.

På den anden side af landet i Viby ved Aarhus stødte Tom Christensen på en anden udfordring. Her blev det klart, at kunder ikke kunne betale med 1000-kronesedler, medmindre indkøbet oversteg 600 kroner. Pressechefen i Rema 1000, Jonas Schrøder, beklagede fejlen og forsikrede om, at det ikke var i overensstemmelse med butikkens politik.

B.T. konfronterede Jonas Schrøder med den fortsatte uensartede praksis og den konstante forvirring, som kunderne står overfor. Schrøder erkendte problemet og beklagede endnu engang fejlen, idet han lover at minde butikkerne om reglerne.

Den ujævne praksis skaber forvirring blandt Rema 1000-kunder landet over, og presset på discountkæden stiger, mens de forsøger at rette op på fejlene. 

Branchens andre aktører, såsom Netto og Harald Nyborg, har også været i søgelyset for lignende fejl.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig